Insolventie

Aangereden door een scooter? Vraag om hulp!

Koraalwetenschap

Ben je aangereden door een oude scooter? Wij hopen in ieder geval dat je er niet te veel schade aan hebt opgelopen en dat je nog in een goede gezondheid bent. Maar het gebeurt helaas ook vaak genoeg dat wanneer je aangereden bent door een scooter dat je het er niet zo  goed van af brengt. Mocht je een van de personen zijn die aangereden is door een scooter en hier schade aan heeft overgehouden, dan is het heel belangrijk om onderstaande informatie goed door te lezen. Je kunt namelijk worden geholpen bij het verkrijgen van een schadevergoeding. Degene die op een scooter reed is aansprakelijk voor de letselschade die jij hebt opgelopen. 

Ongeluk

Een ongeluk zit helaas maar in een klein hoekje en het kan dus heel snel geburen dat er een ongeluk is waar jij bij betrokken bent geraakt. Ben je aangereden door een scooter dan weet je dat het een zeer pijnlijk ongeval kan zijn. Het verkeer wordt alsmaar drukker en er gebeuren steeds meer ongelukken in het verkeer. Helaas zijn wandelaars daar vaak het slachtoffer van. Omdat je in een auto, op een motor of op een scooter minder vatbaar bent voor ongelukken ben je dan degene die aansprakelijk is voor een ongeluk. 

Slachtoffer?

Als je een slachtoffer bent en je bent aangereden door een scooter dan dien je hier wel iets mee te doen, want je bent immers niet de persoon die verantwoordelijk is voor de schade die er aan jou is overgeleverd. Misschien heb je wel veel kosten die je nu moet maken. Je kunt niet meer werken, je moet naar de dokter, naar het ziekenhuis of naar een fysiotherapeut. Alle kosten hiervoor kunnen worden betaald met een schadevergoeding. Je hebt hier recht op en wanneer je aangereden door een scooter heb je dit ook zeker nodig.