Sport

Blijven bewegen? Dat kan! 50 plus sport is leuk en gezond

Wilt u blijven bewegen, omdat u toch al wat ouder wordt maar u niet stram wilt worden? Dat kan! Blijf lichamelijk en geestelijk gezond met 50 plus sport. Krakende wagens lopen weliswaar het langst, maar u moet wel voorkomen dat er een wiel afvalt! Over afvallen gesproken: wist u dat u bij Workout Healthclub in Valkenswaard ook verschillende groepslessen kunt volgen? Deze lessen zijn speciaal ontworpen zodat mensen van 50 plus ook lekker aan sport kunnen doen. Heeft u altijd al gesport en wilt u intensiever trainen? Dan traint u lekker individueel. Er is altijd een trainer aanwezig die graag helpt als u hulp nodig heeft bij het uitvoeren van een oefening of wanneer u een nieuw trainingsprogramma gaat proberen.

Volg groepslessen in Valkenswaard om vet veel te verbranden!

Met groepslessen in Valkenswaard heeft u een stok achter de deur om lekker te blijven sporten en aan uw gezondheid te blijven werken. In onze hedendaagse zitcultuur ligt het gevaar van overgewicht altijd op de loer. We bewegen nu eenmaal minder dan dat we vroeger deden. En daarom is het juist belangrijk dat u lekker gaat of blijft sporten. Doe daarom eens mee aan een van de groepslessen bij Workout Healthclub in Valkenswaard. Kies uit verschillende lessen, zoals balance workouts, aerobics of een stevige power workout. Of ga lekker spinnen onder begeleiding van een enthousiaste docent. Neem dan wel een handdoek en een bidon met water mee want u gaat er zeker van zweten! Het is ook mogelijk om bij deze healthclub lekker aan sport te doen wanneer u 50 plus bent en er weer even in moet komen.

Gezellig in groepsverband of individueel trainen met 50 plus sport

Individueel trainen of groepslessen volgen in de omgeving van Valkenswaard? Het kan allemaal. Bij Workout Healthclub in Valkenswaard hoeft u zelfs niet te kiezen bij 50 plus sport. Het is allebei mogelijk. En u bent ook nog eens zeven dagen per week van harte welkom op de sportschool. Alle instructeurs zijn gediplomeerd en geven u alle ondersteuning die u nodig heeft om lekker te trainen. Stel ook gerust al uw vragen aan het klantvriendelijk personeel. Het doel is om fit te worden en te blijven én daar werkt het team van Workout Healthclub graag aan mee!