Koraal wetenschap
Image default
Hobby en vrije tijd

De Edge Pro vin: ideaal voor freeriders en sterke acceleratie

Als jij van windsurfen houdt, dan weet je als geen ander hoe belangrijk een goede vin op je surfplank is. Iedere surfplank wordt standaard geleverd met één of meerdere vinnen, maar als je beter wordt, dan wil je misschien zelf in een vin investeren die past bij je surfstijl en je niveau. Zwemer Watersport verkoopt en verhuurt allerlei watersportartikelen, van boten tot wetsuits en van kajaks tot surfmaterialen. Vinnen nemen dan ook een belangrijke plek in hun assortiment in beslag. Met bijna 60 jaar aan ervaring is dit dé specialist voor jou. Wil jij ook je acceleratie in het water versnellen en je prestaties verbeteren? Dan is een Edge Pro vin van deze verkoper een hele goede keuze.

Het belang van een goede vin

De Edge Pro vin is gemaakt van carbon en bedoeld voor longboards. Er zijn windsurfers die liever een plank met één vin gebruiken, maar er zijn ook planken met twee, drie en zelfs vier vinnen. Drie vinnen is de meest gangbare optie. Zonder vin is de surfplank niet te besturen en glijdt deze alle kanten op in het water. De vin zorgt ervoor dat de plank in het water blijft liggen en rechtdoor gaat, terwijl jij met je lichaam en benen aangeeft welke kant dat op is. De vin of vinnen bevinden zich dan ook altijd aan de achterkant van je surfplank. Een goede vin is dus bijzonder belangrijk en de Edge Pro is dan zeker een uitstekende keuze. De deskundigen van Zwemer Watersport raden deze vin dan ook aan.

Verbeter je prestaties en snelheid

Surfborden met één vin worden ook wel single fin borden genoemd. Dit zijn de zogenaamde longboards. De Edge Pro is gemaakt van hoogwaardig carbon, bijzonder licht van gewicht en beschikbaar in het assortiment van deze watersportspecialist. Hij is specifiek bedoeld voor windsurfers die sneller willen kunnen accelereren, die van freeride windsurfen houden en die vloeiend door het water willen kunnen gaan.

https://www.zwemer.nl/