Zakelijke dienstverlening

Een boekhouder aannemen? AD-Vi verteld u de voordelen.

Veel tijd kwijt aan het bijhouden van uw administratie? Administratie uitbesteden is wellicht overwogen, maar niet doorgezet. Toch zitten er erg veel voordelen aan uw loonadministratie uitbesteden en salarisadministratie uitbesteden. Op zoek naar salarisadministratie in Valkenswaard of administratiekantoor in Valkenswaard? Lees de blog hieronder.

De voordelen van uitbesteden

Wel of niet uw administratie uitbesteden? Het is een afweging die weloverwogen gemaakt dient te worden. Maar wat zijn nou de grootste voordelen van het uitbesteden van uw administratie? Het uitbesteden van uw administratie zorgt voor beduidend minder omkijken naar uw administatratie. ook hoeft u  zich niet alleen niet meer te verdiepen in allerlei regels, formules, wetten en andere rompslomp, maar scheelt het u ook in tijd. Wanneer u uw administratie uitbesteed heeft u 24/7 inzicht in uw administratie.  Natuurlijk kost het uitbesteden van uw administratie geld, maar u krijgt er ook een hoop, en wellicht wel meer voor terug. 

Wat doet de boekhouder?

Een boekhouder houdt zich bezig met de volgende zaken.  Hij houdt de inkomsten en uitgaven bij en zorgt ervoor dat u een overzicht krijgt in de financiële situatie van uw onderneming. Ook het bijhouden van bepaalde transacties, verslagen opstellen en nauwkeurig en bijhouden van documenten behoort tot het takenpakket. Een boekhouder is verantwoordelijk voor het opmaken van facturen, het opstellen van jaar- en resultatenrekeningen, het doen van BTW-aangifte en het uitvoeren van bankverrichtingen. 

Administratie uitbesteden

U kunt in sommige gevallen  uw administratie zelf bijhouden, maar u kunt ook uw administratie uitbesteden. Sommige kleinere bedrijven kunnen gemakkelijk zelf hun administratie doen. Maar soms is er geen keus en heb je een accountantsverklaring nodig bij de besloten vennootschap als ondernemingsvorm bijvoorbeeld. Sommige bedrijven hebben dus verplichtingen. Het uitbesteden van de administratie biedt een uitkomst als u hier onnodig veel tijd aan kwijt bent of merkt dat u kennis op dit gebied tekort komt. Een correcte en overzichtelijke administratie is essentieel voor een succesvolle onderneming. 

Op zoek naar een boekhouder in Valkenswaard? Of een administratiekantoor in Veldhoven

http://www.advi.nl