Koraal wetenschap
Image default
Toerisme

Een dagje weg in regio Nijmegen voor jong en oud

Wilt u graag een dagje weg met uw familie of gezin in de regio Nijmegen en bent u daarom op zoek naar mogelijkheden? In de omgeving is natuurlijk van alles te doen, maar een bezoek aan Wijngaard de Plack is toch zeker wel een grote aanrader. In eerste instantie zult u wellicht denken: ‘een wijngaard, is dat ook wel geschikt voor kinderen?’ Het antwoord daarop is volmondig ‘ja’! Bij Wijngaard de Plack kunt u namelijk voor veel meer terecht dan alleen maar een rondleiding door de wijngaard en een wijnproeverij met alles erop en eraan. Bij deze wijngaard in Groesbeek, op slechts twintig minuten rijden vanaf Nijmegen, wordt een volledig dagje weg voor jong en oud georganiseerd!

Wat kunt u verwachten?

Wanneer u graag de prachtige landschappen van Gelderland bewondert, kunt u uit verschillende activiteiten kiezen. Al deze activiteiten starten bij Wijngaarde de Plack in Groesbeek en eindigen ook hier weer. Vraag bijvoorbeeld naar een van de schitterende wandelroutes, zodat u op uw eigen tempo van de rust en de omgeving kunt genieten. Wilt u het graag wat actiever? Dan kunt u er ook voor kiezen om fietsen te huren of om zelfs steppen te huren. Met uw hele gezin of familie gaat u zo op een leuke manier op pad. Bij terugkomst staat er een heerlijke boerenlunch of een compleet verzorgde barbecue voor jullie klaar, indien jullie dit wensen. Voor de ouders wordt er eventueel een glaasje lokale wijn ingeschonken. Als dat geen heerlijk dagje weg in regio Nijmegen is?

Kijk voor meer informatie op de website

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij Wijngaard de Plack in Gelderland? Bezoek dan vandaag nog hun website en ontdek wat er zoal voor activiteiten georganiseerd worden. Op deze website kunt u tevens meer informatie vinden over de historie van de wijngaard. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met de eigenaren via de contactgegevens op de website.

https://wijngaarddeplack.nl/

Gerelateerde artikelen

Bulgaars Las Vegas

Ervaar kunst en cultuur tijdens een rondreis door Spanje