Toerisme

Een touringbus huren voor een bedrijfsuitje

Door een touringbus te huren tijdens een bedrijfsuitje hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer. Heeft de sportclub een wedstrijd aan de andere kant van het land? Dan is het een uitstekend idee om een touringbus te huren bij een expert als SLB Bushuur. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer en kunt u zich richten op zaken die belangrijker zijn. Om de veiligheid te waarborgen, wordt iedere touringcar bestuurd door getrainde vakmensen. Daarnaast wordt er te allen tijde gezorgd voor een efficiënte route zodat iedereen op tijd arriveert. De ervaren specialist kan een touringbus die u gaat huren voorzien van uw logo of zelfs helemaal wrappen.

Touringbus huren voor ieder schoolreisje in binnen- en buitenland

U wilt een leuk uitje organiseren voor bijvoorbeeld groep 8 of de brugklas. Maar waar kunt u nu een bus huren? Natuurlijk bij Touringcarbedrijf SLB Bushuur. Het organiseren van een terugkerend schoolreisje is doorgaans een hele klus. U wilt immers dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Laat u het vervoer over aan SLB Bushuur? Dan hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over het huren van een touringbus. Door het gebruik van moderne touringcars en diverse veiligheidsvoorschriften zorgt men er te allen tijde voor dat uw leerlingen veilig op een bestemming aankomen en uiteraard terugkeren.

Vervoer naar evenementen gezocht? Ga een touringbus huren!

Wanneer u niet over een eigen auto bezit maar wel naar een bepaald evenement wilt, bent u eigenlijk afhankelijk van het openbaar vervoer. Echter rijdt de trein maar tot een bepaald tijdstip. Wilt u niets missen van een evenement? Voor de deur afgezet én opgehaald worden? En bent u met meer dan 15 personen? Dan kunt u ervoor kiezen om een touringbus te huren bij SLB Bushuur. Men brengt u overal naartoe waar u wilt: van de nieuwjaarsduik in Scheveningen tot een concert in het Goffertpark en van Pinkpop tot een demonstratie op het Malieveld. U bent verzekerd van veilig, comfortabel en voordelig vervoer. Wenst u catering aan boord? Daar wordt ook voor gezorgd. Zo verzorgt men busverhuur op maat.