Hobby en vrije tijd

Heeft u iets te vieren? Kies voor groepsactiviteiten in Brabant

Wat dacht u van bijzondere groepsactiviteiten in Brabant voor het kinderfeestje van uw kind? Verstuur de uitnodigingen maar! Uw zoon of dochter kijkt er waarschijnlijk enorm naar uit om het kinderfeestje te vieren. Bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water in De Mortel, gelegen in Brabant, kunnen de kinderen genieten van originele groepsactiviteiten. Denk aan ponyrijden onder begeleiding van een gediplomeerde instructrice, neem deel aan een speurtocht of reflectortocht. Het kinderfeestje wordt uiteraard afgesloten met frietjes en snacks. Stel zelf het kinderfeestje samen en geef uw kind samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke dag.

Verblijf na deelneming aan groepsactiviteiten in groepsaccommodatie in Brabant

Bent u uitgekozen voor het organiseren van een leuk uitje voor de familie? Heeft u gekozen voor bijzondere groepsactiviteiten en vertrekt u binnenkort samen met uw familie richting het mooie Brabant? Is het alleen een stukje rijden en ziet u het eigenlijk niet zitten om ’s avonds nog terug te rijden? Dat is gelukkig geen probleem bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water. Naast dat u in De Mortel, provincie Brabant, onvergetelijke groepsactiviteiten onderneemt, kunt u hier overnachten in een van de groepsaccommodaties. Is uw groep kleiner, wenst u meer privacy of neemt u de tent mee? Dan kiest u voor een van de chalets of voor een verblijf op de camping. Zo geniet u van een overnachting midden in de natuur.

Bedrijfsuitje organiseren? Kies voor leuke groepsactiviteiten in Brabant!

Het is weer de tijd van het jaar. Hét bedrijfsuitje organiseren. Bent u uitgekozen om het dit jaar te organiseren? Dat is een hele klus. U wilt natuurlijk samen met uw collega’s iets ondernemen dat iedereen leuk vindt én wat de onderlinge band versterkt. Dan is het een uitstekende keuze om deel te nemen aan de originele groepsactiviteiten van Recreatiecentrum Het Zwarte Water in De Mortel (Brabant). U heeft de keuze uit verschillende activiteiten waarbij nauwe samenwerking vereist is. Na de activiteiten staat er, indien gewenst, een barbecue of buffet klaar waar u samen met uw collega’s geniet van heerlijke gerechten. Komt u ook deelnemen aan onze groepsactiviteiten in Brabant?