Koraal wetenschap
Image default
Gezondheid

hoog libido gehalte man bereiken in een hand omdraai

Wanneer je als man een hoog libido gehalte wilt bereiken is het vaker een droom dan een uiteindelijke werkelijkheid. Het internet staat tenslotte zo vol met vriendelijke adviezen dat je mogelijk helemaal niet eruit zult komen. Ik heb ook een periode een erg laag libido gehalte gehad. Ik zat namelijk een behoorlijke poos in een scheiding met mijn vrouw. Hierdoor liep mijn nieuwe relatie alles behalve voortreffelijk. Gelukkig kan ik nu achteraf zeggen dat ik wederom gelukkig getrouwd ben en qua liefdesleven helemaal ben hernieuwd. Hoe ik dit bereikt heb zal ik onderstaand in de komende 5 a 10 minuten vertellen. Veel lees plezier.

Waarom ging mijn libido gehalte omlaag?

Het liep eigenlijk al 4 jaar niet zo lekker tussen mij en mijn ex vrouw. Het begint met kleine dingetjes, tot grotere irritaties, qua liefdesleven was het dus ook nihil tot zeer stil. Ik merkte dat het ook niet meer lukte in die enkele keren dat we het toch beide maar probeerde. Mijn libido was enorm laag. Dit was een feit.

Hoe kreeg ik mijn libido gehalte omhoog?

Er kwam aan het einde van de langdurige scheiding een nieuwe vrouw in mijn leven. Ik voelde me goed, maar op sensueel gebied liep het allemaal heel stroef. Ik was erg bang dat ze mij ging verlaten. Het tegendeel was echter waar. Ze hielp mij door veel te praten, en we kwamen erop uit dat we wat meer spanning en prikkels nodig hadden. Zo gezegd zo gedaan.

Toen ging mijn libido eindelijk weer omhoog!

Eerst kochten wij diverse speeltjes, zodat alles wat minder beladen werd. Dit werkte echter averechts. Toen kwam een vriendin ermee meer als geintje waarom probeer je niet eens een libido kuurtje. Dit werd natuurlijk weggelachen. Echter zat ik de zelfde avond op het internet. Opzoek na de Libido kuur die mijn level weer op de rails ging zetten. Toen kwam ik op Libido XL. Een mooie chique verpakking van Nederlandse makelij. Heb vervolgens 2 verpakkingen bestelt. Omdat ik mijzelf wel inschaalde bij de personen met een behoorlijk verstoort libido. 2 dagen erna ontving ik een zeer degelijke en anoniem pakketje. Na overleg nam ik direct de eerste 2 capsules in met genoeg water. Gek genoeg voelde ik een soort fijne spanning in mijn lichaam opbouwen, heel erg fijn. Ik heb in principe 2 kuurtjes afgemaakt achter elkaar. Aan het einde van de eerste leek het al als of al die spanning van mij afviel. Van simpele aanrakingen tot mijn gedachte puur op haar richten ging vele malen makkelijker. Mijn libido was eindelijk herstelt.

http://libidoxl.nl/wat-helpt-tegen-een-slechte-erectie/

Gerelateerde artikelen

Een slaapmasker helpt om goed aan de dag te beginnen

Met een paar stappen zo afvallen in Oldenzaal

Wat is spirituele ontwikkeling en de voordelen?