Dieren

Hubertus Gold Premium: uitgebalanceerd voer voor volwassen honden vanaf 10 maanden oud

Honden vanaf 10 maanden oud hebben hun volwassenheid bereikt. Ze moeten dan aangepast voer krijgen, afgestemd op het ras. Puppy voeding is nog steeds geschikt voor kleine rassen, zoals chihuahua’s en teckels, maar voor grote rashonden is het verstandig om eerder over te stappen op volwassen hondenbrokken. De brokken van Hubertus Gold Premium bevatten tal van goede voedingsstoffen. U kunt hierbij denken aan vezels en mineralen. Hierdoor krijgt uw viervoeter de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen én de brokken hebben een lekkere smaak. Dat allemaal zonder kunstmatige toevoegingen. Bestel vandaag nog de brokken van Hubertus Gold in de webshop van Dogline.

Kies voor de voeding van uw puppy voor Hubertus Gold Junior

Heeft u puppy’s in huis? Let er dan op dat ze voer krijgen dat voor hen geschikt is. Puppy’s hebben namelijk andere voeding nodig dan volwassen honden omdat ze nog veel moeten groeien. Hubertus Gold Junior bestaat uit alle voedingsstoffen die een pup nodig heeft, zoals eiwitten, calcium, fosfor, ijzer en foliumzuur. Zo blijft uw pup fit en gezond, zodat u nog lang van hem of haar kunt genieten. De voeding is licht verteerbaar, omdat pups (nog) tere maagjes hebben. Let op: vanaf ongeveer 4 weken moet u bijvoeren met de producten van Hubertus Gold, aangezien vanaf dat moment moedermelk niet meer genoeg in de energiebehoefte voldoet.

Laat uw hond écht hond zijn met de accessoires van Hubertus Gold

Voldoende beweging is belangrijk, zowel voor u als uw hond. Ga daarom in het weekend lekker naar buiten en maak een lange wandeling door het bos of ga uitwaaien op het strand. Trekt u er binnenkort op uit met de accessoires van Hubertus Gold? Uw achterbank beschermt u tegen water en modder met een kofferbak ligbed, u traint uw jachthonden met een van de dummy’s en u houdt uw hond altijd aan de lijn met een prachtige jachtriem. In de webshop van Dogline bestelt u deze accessoires eenvoudig en snel. En plaatst u een bestelling voor €25,-? Dan wordt de bestelling gratis naar u verzonden.