Hobby en vrije tijd

Leer de fijne kneepjes van het visagievak met een make-up curus in Rotterdam

Wil jij je moeder, zus, vriendin of nicht leren opmaken voor een speciale gelegenheid? Bijvoorbeeld voor een feestje of misschien zelfs hun trouwdag? Of gewoon even ervaren hoe het werk van een visagist voelt? Dan is de make-up cursus van VisagieWorkshops.nl in de buurt van Rotterdam echt wat voor jou. Tijdens deze workshop leer je meer over make-up, waardoor je daarna als visagist aan de slag kan. Ook krijg je de mogelijkheid om de basistechnieken van het knippen en stylen van haren te leren. Zo ben je enorm veelzijdig na afronding van onze masterclasses!

Kies voor een make-up cursus of een andere workshop in Rotterdam!

De specialist VisagieWorkshops.nl biedt verschillende cursussen op het gebied van make-up en haarstyling aan, in steden als Rotterdam en Breda. In het brede assortiment vind je altijd wel iets dat bij je past. Wil jij meedoen aan de laatste trends? Kies dan voor de make-up cursus met shapen en contouren, die gegeven wordt in Rotterdam. Ga je binnenkort trouwen? Leer tijdens een workshop Bruidsmake-up in Rotterdam hoe jij je make-up doet voor de grote dag. Tijdens een workshop Arabische Oogmake-up leg je prachtig de nadruk op de ogen, terwijl je veel met felle kleuren speelt. Kortom: bij VisagieWorkshops.nl raak je niet uitgeleerd!

‘Looking good, feeling good’ tijdens deze make-up workshop in bijvoorbeeld Rotterdam

Ga je een feestje geven voor je medewerkers? Het is erg origineel om tijdens dit feestje een make-up cursus te geven! Ga voor het ‘Looking Good-event’, een make-up cursus die je in onder andere Rotterdam kan laten plaatsvinden. Tijdens de bedrijfsevents en trainingen bij VisagieWorkshops.nl staat een team van beautyexperts klaar om je medewerkers in het zonnetje te zetten. Hoe? VisagieWorkshops biedt onder andere haarstyling, advies, nagels lakken en stoelmassages aan. Ook voor tijdelijke tatoeages en styling- en kleuradvies kunnen alle deelnemers terecht tijdens deze make-up workshop in Rotterdam! Tip: organiseer het event als een teambuildingmoment voor je medewerkers. Zo leer je elkaar goed kennen op een hele andere manier.