Toerisme

Ontdek de luxe inrichting op een ruime kampeerboerderij

Een gepaste locatie voor een familieweekend, een schoolkamp of een weekend met de vereniging is kampeerboerderij De Aalbertshoeve. Kampeerboerderij De Aalbertshoeve biedt tal van activiteiten voor iedereen. De grote, luxe ingerichte accommodaties van de kampeerboerderij bieden de mogelijkheid er met groepen te verblijven. U geniet dan van diverse faciliteiten, zowel buiten als binnen. Zo beschikt elke accommodatie over een sportveld met een volleybalnet en doelen om te voetballen. Daarnaast is er een trampoline, een zitkuil, een dartbord en een terras en zijn er schommels en wippen. Elke accommodatie heeft daarnaast diverse faciliteiten binnen: een tafeltennistafel, een sjoelbak, een dartbord, een voetbalspel en een tv en videorecorder. Dat is dus altijd onbezorgd genieten van een heerlijk weekend!

Organiseer uw leukste familieweekend in kampeerboerderij

Bent u van plan om een familieweekend organiseren? Belangrijk is dat de locaties vooral heel leuk is! Bij De Aalbertshoeve kunt u altijd terecht. Hoe groot uw familie ook is. De kampeerboerderij biedt diverse accommodaties. U zult zich niet vervelen, want u kunt bijvoorbeeld een wandeling maken door de bossen in de Veluwe of u kunt genieten van een dagje aan het strand. Daarnaast is er in de omgeving van de kampeerboerderij een hele hoop te doen. Zwemmen, midgetgolfen, paardrijden, kanoën en bowlen is slechts een greep uit het diverse aanbod. Een weekend naar de kampeerboerderij met uw familie is heerlijk!

Geniet van diverse recreatiemogelijkheden bij een populaire kampeerboerderij

Voor een ontspannend weekend weg is een kampeerboerderij op de Veluwe een echte aanrader. De Aalbertshoeve is een ruime kampeerboerderij; die accommodatie biedt voor grote gezelschappen. In deze omgeving is van alles te doen voor ontspanning. Zo kunt u in de buurt heerlijk zwemmen, paardrijden, midgetgolfen, bowlen en kanoën of andere watersporten beoefenen. Bezoekt u liever een pretpark? Dan zijn de Koningin Juliana Toren en Apenheul in Apeldoorn, Dolfinarium in Harderwijk, Walibi World in Biddinghuizen en Dierenpark Amersfoort allemaal op een steenworp afstand. Zo is er altijd wat te vinden dat voor uw gezelschap leuk is. Daarnaast is er op de kampeerboerderij ook genoeg te beleven. Zo is er de mogelijkheid buiten te sporten op het voetbalveld of te spelen op de springkussens. Binnen kunt u bijvoorbeeld darten, sjoelen en tafeltennissen.