Auto’s en Motoren

Op zoek naar een 12v accu lader? U kunt hem kopen bij de specialist

Wilt u een 12v accu kopen omdat uw auto niet meer werkt? Of heeft u uw auto ergens lang gestald en is uw accu leeg? Of is er een andere reden waardoor uw voertuig niet meer start? Het vervangen van een accu is niet in alle situaties een vereiste. Door een 12 volt accu oplader te kopen rijdt u binnen de kortste keren weer weg. Van krachtige laders voor de professional in de autogarage of industriële omgeving tot aan een set met autokabels en van multimeters tot aan starterkits: welke 12v accu lader gaat u kopen bij Schreurs Wessem BV?

Maak uw boot compleet door een 12 volt accu en de juiste benodigdheden te kopen

Een boot, het geeft het ultieme gevoel van vrijheid. En dat terwijl je gewoon in Nederland bent. Maar aan die hobby zit een prijskaarten verbonden. Het onderhouden van uw boot komt er automatisch bij. Door de producten van Schreurs Wessem BV te kopen, zoals een 12 volt accu, bent u verzekerd van kwaliteit op het water. Welk onderdeel van uw boot is aan vervanging toe? Kan uw boordverlichting een upgrade gebruiken om misschien de fenders of uw stuurstoel? Dit zijn enkele onderdelen die u net als een 12v accu bij de specialist kunt kopen. Komt u langs bij de specialist?

Een 12v accu kopen is geschikt voor verschillende voertuigen

Zitmaaiers en boten. Ze lijken niet veel gemeenschappelijke overeenkomsten te hebben. Maar niets is minder waar. Bij beide voertuigen is een goede accu namelijk essentieel. Voor welk voertuig wilt u een 12v accu kopen? Of bent u tevreden met uw huidige accu, maar zoekt u hier nog een oplader voor? Naast accu’s kiest u bij de specialist namelijk ook uit een ruim aanbod van opladers, zodat u nooit onverwachts stil langs de kant van de weg staat. Gaat u binnenkort een 12 volt accu kopen, online of in de winkel in Wessem? Het team van professionals staat u graag te woord en geeft u passend advies.