Koraal wetenschap
Image default
Bedrijven

Restaurant de Kommensaal omgeving Velp

Vroeger was het restaurant dat nu ‘De Kommensaal’ heet een heuse boerderij. Dit is iets wat je nog steeds terug kan zien in het restaurant zelf. Het restaurant heeft ter alle tijd deze kracht willen vasthouden en heeft nog steeds het gevoel van een boerderij. Zo wordt er alleen maar eten geserveerd als er respectvol met de natuur om is gegaan. Dus geen scharrelkippetjes op het menu. De Kommensaal Velp  bevindt zich op tien minuutjes afstand rijden vanuit het centrum van Velp!

Gerechten uit de streek

Het restaurant hanteert alleen maar gerechten uit de streek. Dit is goed voor de dieren, voor het milieu en de plaatselijke economie. Het is een beetje een ‘ons helpt ons’ principe. Bij het restaurant wordt elk seizoen een volledig nieuwe menukaart opgesteld, dit is mogelijk omdat de gerechten uit de buurt komen waardoor het sterk seizoen afhankelijk is. Dit proeft de klant ook, en is wat de kommensaal een speciaal restaurant maakt.

Een boerderij

Het restaurant is geplaatst in een gerestaureerde boerderij, wat het een speciale ‘vibe’ geeft. Dit zorgt ervoor dat de sfeer in het restaurant goed en intiem is. Het restaurant wordt ook wel de huiskamer van de Liemers genoemd, en de eigenaren zijn daar zeer trots op!

Vernieuwd terras

Het restaurant heeft ook recentelijk een nieuw terras gekregen, wat het gemakkelijk maakt om lekker te lunchen of dineren in het zonnetje. Niet alleen kunt u genieten van de zon, maar ook van het mooie uitzicht. Het restaurant bevindt zich vlak naast Lathum. Dus, is het zondag en moet u even uitrusten van uw wielrentocht? Of wilt u gewoon lekker eventjes een glaasje wijn drinken met wat hapjes erbij? Alles is mogelijk bij de Kommensaal. Om een reservering te boeken, de menukaart te bekijken of gewoon meer informatie klik dan hier www.de-kommensaal.nl.

 

Gerelateerde artikelen

Organiseert u een feest of evenement?

Medewerkersonderzoek

Letselschade advocaat in Rotterdam helpt u na een ongeval