Attracties

Rondvaart rondom Leiden of op de Kagerplassen geschikt voor iedere gelegenheid

Overweegt u een rondvaart te maken rondom Leiden of op de Kagerplassen? Dan wilt u uiteraard dat het een succes wordt. Maar wie schakelt u dan precies in? U kunt kiezen voor een gezellig zaaltje, maar dat is eigenlijk niet zo uniek. Een rondvaart rondom Leiden of op de Kagerplassen, is dit echter wel. Dan is het verstandig om eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn van Partyboot / Groene Hart Cruises. Bij een van de twee boten kunt u onder andere uw intieme familiefeesten geven. Maar ook voor uitbundige bruiloften en partijen bent u bij deze aanbieder op het juiste adres. Met een prachtige locatie op de wateren rondom Leiden of de Kagerplassen bent u verzekerd van een juiste invulling van uw feest.

Natuur en cultuur tijdens een rondvaart in de Kagerplassen

Wilt u een onvergetelijke rondvaart maken op de Kagerplassen? Of rondom Leiden? Dan wilt u natuurlijk dat dit op een nette manier wordt gedaan. Hierbij is het belangrijk dat de boot waar u op vaart geen schadelijke gassen uitstoot. Dan is Partyboot / Groene Hart Cruises uw “groene” en betrouwbare partner. Zij maken gebruiken van schone CCR 2 motoren. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar daarnaast is uw rondvaart rondom Leiden of de Kagerplassen geruisloos. Hierdoor kunt u nog extra genieten van de schoonheid die de omliggende natuur herbergt. Geniet van de prachtige natuur en de diversiteit van flora en fauna die dit gebied herbergt.

Een complete keuken aan boord tijdens uw rondvaart in Leiden

Als u een rondvaart wilt maken op de Kagerplassen of rondom Leiden, schakelt u vanzelfsprekend een specialist in. Dan bent u immers verzekerd van kwaliteit. Maar kwaliteit is een zeer ruim te nemen containerbegrip. Om het te specificeren hebben we het nu over het eten. Het kan dat u kiest voor een feestje, gecombineerd met een rondvaart op de Kagerplassen of nabij Leiden. Dan wilt u uw gasten ook iets lekkers voorschotelen. Dan bent u op het juiste adres bij Partyboot / Groene Hart Cruises. Zij hebben namelijk een professionele keuken én kok aan boord. Hierdoor heeft u zeer ruime keuze voor uw hapjes, maar ook voor buffetten. Natuurlijk helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes.