Sport

Voor iedere sport leuke sportprijzen bij deze gespecialiseerde webshop

Als het even kan bestelt u graag alle sportprijzen voor een scherpte prijs.  Bekers voor de hockeywedstrijd, medailles voor het schaaktoernooi of rozetten voor alle deelnemers van het voetbaltoernooi? Mila Sportprijzen is u graag van dienst. In deze webshop vindt u gegarandeerd de prijzen die u wilt uitreiken op een sportevenement. Zo kunt u onder andere sportbekers, medailles, kampioensbekers of -schalen, rozetten en trofeeën binnen enkele muisklikken bestellen. Dat is niet de enige reden waarom u voor deze specialist kiest. Zij kunnen uw sportprijzen op maat maken met een passende tekst en de prijzen voorzien van een gravure, zonder dat u daar extra voor betaalt.

Medailles bestellen? Profiteer van een gratis verzending vanaf €100!

Heeft u geen tijd om sportprijzen te kopen, maar heeft u deze wel nodig voor een naderende wedstrijd of toernooi? Als u kiest voor Mila Sportprijzen hoeft u de deur niet meer uit. Hier kunt u binnen enkele klikken de sportprijzen, zoals medailles, van uw voorkeur online bestellen. Plaats de producten in het winkelmandje. Daarna doorloopt u het bestelproces en rekent u af met bijvoorbeeld iDEAL of een andere veilige betaalmethode. Uw bestelling is voltooid en wordt doorgaans binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. Als u voor meer dan €100 aan sportprijzen bestelt, dan neemt de specialist de verzendkosten op zich. Dat is nog eens service, nietwaar?

Medaille ontwerpen: geef tijdens het bestellen uw wensen door

Het is ideaal om zelf medailles te ontwerpen voor een evenement voor bijvoorbeeld een sport of wat anders. Zo weet u zeker dat het past bij de deelnemers. Dat kan in de webshop met ruim assortiment bij Mila Sportprijzen. Bij het plaatsen van een bestelling kunt u niet alleen een keuze maken voor een specifiek soort medaille, maar ook voor een bepaalde sportafbeelding en een kleur lint. Op die manier kunt u de medaille helemaal afstemmen op uw sport. Heeft u zelf een logo ontworpen? Deze kunt u uploaden op de website waarna Mila Sportprijzen ervoor zorgt dat het logo op de medaille wordt geplaatst. U kunt medailles in verschillende groottes bestellen, namelijk 40 millimeter, 50 millimeter en 70 millimeter.