Zakelijke dienstverlening

Wij maken de mooiste linnengorijnen op maat

Door Linnen gordijnen bkomt er sfeer in een ruimte. Dit kunt u ook in elke riuimte gebruiken. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Meerdere keuzes, maar wat kiest u?

Wij bieden drie soorten gordijnen aan, linnen, linnenlook en transparant. DDoordat ze van ander materiaal zijn gemaakt hebben ze ook andere eigenschappen. Linnen heeft een grove structuur die zorgt voor een luxe uitstraling. Linnenlook gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester. Toch hebben ze de karakteristieke uitstraling en structuur van linnen gordijnen. Transparante gordijnen staan ook wel bekend als vitrage of inbetweens. Deze gordijnen zijn een combinatie van polyester en linnen. De fijn geweven stof filtert niet alleen het licht, maar ook de doorkijk. Dus, gaat u voor traditionele linnen gordijnen? Kiest u voor het gemak van linnenlook? Of spreken de eigenschappen van transparante linnen gordijnen u het meeste aan?

Een vol kleurenpallete

Bij osn heb je 12 kleuren om uit te kiezen. Denk aan maagdelijk wit, stoer donkergrijs of antraciet. En van een natuurlijke naturel kleur tot het warme taupe. Doordat we vele verschillende kleuren hebben is er latijd de juiste kleur voor jou.  Bent u op zoek naar iets tijdloos dat makkelijk te combineren is met andere kleuren? Kies dan voor de populaire kleur peper & zout. Deze combinatiekleur bestaat uit gebleekt linnen en naturel linnen. Of zoekt u een frisse basiskleur die rust brengt in een ruimte? Dan is lichtgrijs de juiste kleur voor u. Dit si bijvoorbeeld leuk in een jongenskamer of voor op kantoor.

Hoe maak ik de gordijnen schoon?

Linnen is een natuurporoduct en dus erg gevoelig voor krimp, en dat wil neimand. Daarom is het slim om het professioneel te laten reinigen bij een stomerij.  Kies dan voor ‘dry cleaning’ als reinigingsmethode. Bij dry cleaning wordt de stof namelijk gereinigd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van water. Linnen gordijnen en vouwgordijnen kunt u strijken op de hoogste temperatuur. Linnenlook en transparante gordijnen kunt u wél zelf reinigen. U wast deze gordijnen op een wolprogramma op maximaal 30 graden. Deze stoffen zijn kreukherstellend en hebben nagenoeg geen last van krimp. Wanneer je ze op de juiste manier reinigt gaan ze jaren mee.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn dan ook  eindeloos, Het voegt echt sfeer toe aan je interieur.  Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

https://www.linnengordijnenshop.nl/