Koraal wetenschap
Image default
Electronica en Computers

Een eerlijke prijs betalen voor een Acer PC

Een eerlijke prijs betalen voor een Acer PC

Je kunt een Betaalbaar een Acer computer kopen. Het Acer Veriton Workstation K8 is daar een goed voorbeeld van. Voor net iets meer als 1000 euro krijg je alles wat jouw bedrijf nodig heeft, maar ook kun je hem privé gebruiken voor te gamen. Hij beschikt namelijk over een octa core i7 processor en sneller zijn ze er bijna niet. Standaard haalt hij een snelheid van 2,5 GHZ, maar in de turbostand kan dit tot 4,9 GHZ oplopen. En dat dan keer 8.

Daarnaast beschikt hij ook over 16 GB RAM die je later eventueel nog uit kunt breiden tot 128 GB. Ook beschikt hij over de NVIDIA Quadro P1000 videokaart met 4 GB intern geheugen. Een ander groot voordeel is dat hij over 6 USB poorten aan de achterkant en 4 aan de voorkant beschikt. Hierdoor kun je met gemak meerdere apparaten op de computer aansluiten. Daarnaast beschikt hij ook over ingebouwde WIFI waardoor je geen kabel meer nodig hebt voor een internetverbinding.

Een betaalbare gaming PC kopen

De Goedkope Lenovo Gaming PC doet niet onder voor zijn concurrenten. Voor een betaalbare prijs heb je een computer met een Ryzen 5 CPU die hoge snelheden behaalt. Het is geen quad, maar een hexacore en de minimale snelheid ligt op 3,9 GHZ en in Turbo 4.4 GHZ. Hierdoor werkt de PC al snel, maar ook het 16GB RAM geheugen draagt hieraan bij. Eventueel zou je dit nog uit kunnen laten breiden tot 128 GB. Tevens beschikt hij over de NVIDIA GeForce GTX 1660 Super videokaart die speciaal gemaakt is voor gamen. Deze beschikt ook nog eens over 6 GB aan werkgeheugen waardoor hij bijna niet te overtreffen is in deze prijsklasse.

De harde schijf is 512 GB en die had wel wat groter gemogen, maar als je maar een paar games speelt is dit natuurlijk meer als voldoende. Je kunt er meerdere monitoren op aansluiten en dat is ook zeker een pluspunt. Er zit namelijk zowel een HDMI alsmede een DVI aansluiting op deze videokaart. Tevens beschik je aan zowel de voor- als achterzijde over USB poorten.