Koraal wetenschap
Image default
Horeca

Waarom een professionele gebaksvitrine niet mag ontbreken in uw zaak

Als u een winkel of horecazaak heeft waar u gebak en andere zoetwaren verkoopt of serveert dan is een gebaksvitrine natuurlijk onmisbaar. Hierin kunt u uw lekkerste taartjes, broodjes of andere zoete of hartige producten op een professionele manier presenteren. Uw klanten kunnen direct zien wat ze kopen en kunnen vervolgens zelf aanwijzen wat ze willen hebben. Doordat de producten in een gebaksvitrine licht gekoeld worden, blijven ze langer vers en smakelijk. Dit komt uiteraard de kwaliteit en ook de uitstraling ten goede.

Zorg voor een goede presentatie van uw gekoelde producten

Als u gekoelde producten verkoopt dan wilt u die natuurlijk mooi presenteren. Het gaat daarbij niet alleen om blikjes of flesjes bronwater, limonade of bier, maar bijvoorbeeld ook om vers fruit of zuivelproducten. Hier kunt u een display koelkast voor gebruiken. Hierin worden de producten niet alleen op de juiste temperatuur gehouden maar ook zodanig gepresenteerd dat uw klanten snel hun keuze kunnen maken. Een display koelkast is in verschillende uitvoeringen en formaten leverbaar zodat het altijd in te passen is in het interieur. Ze zijn niet alleen geschikt voor een winkel, maar bijvoorbeeld ook voor plaatsing in de ontbijtzaal van uw hotel. Uw gasten kunnen dan direct hun keuze maken uit eenpersoonsverpakkingen zuivel of vruchtensappen.

Gemakkelijk online uw bedrijfsinrichting bestellen

Wanneer u uw etens- en drinkwaren op een verantwoorde en aantrekkelijke manier presenteert, zal dit zeker de klandizie ten goede komen. Daarnaast kunt u een controle door de NVWA met vertrouwen tegemoetzien. Als u op zoek bent naar een praktische display koelkast dan kunt u daarvoor terecht in de webshop van Koopsretail. Hier vindt u verschillende modellen met een uitgebreide beschrijving van de technische specificaties. Daarnaast verkoopt Koopsretail een fraaie gebaksvitrine in meerdere soorten en maten. Maak uw keuze en geef uw bestelling door. Deze wordt vervolgens zo snel mogelijk bij u afgeleverd en geïnstalleerd.