Koraal wetenschap
Image default
Entertainment

Biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca

Bent u op zoek naar een biljarttafel of biljartaccessoires, zoals biljarthandschoenen of een barakbord? Dan bent u bij Brock Biljartfabriek & Amusement op de juiste plek. Het ruime aanbod en de grote voorraad zorgen ervoor dat u direct alle producten in de webshop kunt kopen. Vervolgens wordt uw bestelling snel bezorgd op het gewenste adres. Wilt u een biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca? Dan zit u hier zeker goed!

Alles wat u nodig heeft voor een geslaagd potje biljart

Bij Brock Biljartfabriek & Amusement vindt u een uitgebreid aanbod voor alles wat u nodig heeft voor een potje biljart. Ga naar de webshop en verken het ruime assortiment van biljarttafels, biljartballen, ballenkoffers, barakborden, doosjes krijt, biljarthandschoenen en triangels. Zo vindt u hier alles voor een complete speelervaring bij u thuis, maar ook voor uw gasten in uw restaurant, kroeg, dorpshuis of café. Creëer eenvoudig zelf een complete biljartervaring voor al uw gasten.

Technisch hoogstaande biljarts

Kiest u voor een biljart van dit bedrijf, dan kiest u voor technisch hoogstaande producten. Het bedrijf werd door Jan Brock in 1983 opgericht en in 1990 startte hij de ontwikkeling en productie van biljarts. De kernwaarden professionaliteit, klanttevredenheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij het bedrijf dat inmiddels uit 4 vaste enthousiaste werknemers bestaat. Deze expert richt zich op zakelijke en particuliere relaties.

Maatwerk, productie, transport en installatie

Deze specialist uit Bornerbroek gaat verder dan enkel de beste technisch hoogstaande biljarts leveren. Bespreek uw wensen met het professionele team en zij zullen daarop inspelen met technische ontwerptekeningen en constructies. Profiteer van werk op maat, ontwikkeling en productie. De biljart die u wilt kopen, wordt vervolgens afgeleverd en geïnstalleerd op het gewenste adres van uw horeca. Besluit vandaag nog een biljart voor uw bedrijf in de horeca bij deze specialist te kopen!