Koraal wetenschap
Image default
Hobby en vrije tijd

Bolderkar kopen?

Op zoek naar een bolderkar? Het is inderdaad een erg handig product om mee te nemen als je met je gezin op pad gaat. Licht in gewicht en ook nog eens inklapbaar. Zeker als je lang onderweg bent. Je kinderen kunnen er lekker comfortabel in zitten en je kunt er eventueel nog wat spullen in doen. En de bolderkar – ook wel bolderwagen genoemd – kun je overal mee naartoe nemen. Zeker naar het goudgele strand!

 

Bolderkar op het strand

Bolderwagens zijn licht in gewicht. Je kinderen kunnen er natuurlijk in gaan zitten, maar het is ook wel zo leuk om de bolderkar mee te trekken door het zand. En door het lichte gewicht kan dat ook heel makkelijk. Gooi de strandspullen ook mooi in de kar en vervoer alles in één keer. Heb je een hond? Gezellig! Dan zal hij/zij ook het kunnen waarderen om lekker achterover te kunnen leunen in zo’n bolderwagen

 

Opvouwbaar

We noemden al dat bolderkarren icht in gewicht zijn. Maar nog een mooier is dat je de karren ook kunt opvouwen. Want dan kun je het ook lekker achter in de kofferbak van je auto leggen. En zelfs als je straks weer het vliegtuig wil pakken naar een mooi vakantieoord, kun je de kar meenemen. Want ook al zou je niet naar het strand gaan en een leuke citytrip boeken met je kids, dan is een bolderwagen toch erg handig om te gebruiken.

Bolderkarren zijn her en der te koop. Alleen niet allemaal zijn ze opvouwbaar en licht in gewicht. Wel zijn ze er in diverse mooie kleuren. Kies voor een lekker opvallende hemelsblauwe kleur of ga voor neutraal zwart. Vaak worden de karren ook nog eens gratis bij je thuis bezorgd bij een besteding van 50 euro of meer. Shop je bolderkar dus snel en geniet van deze prachtige uitvinding.

https://beachwagon.company/opvouwbare-bolderkar.html