Koraal wetenschap
Image default
Hobby en vrije tijd

Bij deze (web)winkel kun je de mooiste Marvel figures kopen!

Heb jij de hele Marvel-serie al tig keer gezien, maar kun je er nog steeds geen genoeg van krijgen en wil je graag Marvel figures kopen? Bezoek dan eens Nerds like us! in Delft. Deze winkel biedt allerlei nerdy producten, zoals de oprichters van de winkel deze zelf noemen. Naast de fysieke winkel in Delft, kun je ook in de webshop terecht. Zo kun je vanuit heel Nederland jouw favoriete merchandise en Marvel figures kopen.

Wat biedt het bedrijf jou aan exclusieve merchandise?

Het bedrijf biedt enorm veel Marvel-producten, maar ook voor producten van Funko Pop!, Nintendo en Megahouse ben je er aan het juiste adres. De winkel en webshop bieden voor ieder wat wils. Elke game- of filmfanaat komt hier aan zijn trekken. Natuurlijk kun je er Marvel figures kopen, maar de merchandise is ook in andere vormen te krijgen. Denk aan tassen, T-shirts, portemonnees en knuffels. Er zijn zelfs bordspellen verkrijgbaar.

Ontdek alles over dit nerdy bedrijf!

Het bedrijf bestaat pas drie jaar; het is in 2018 opgericht door twee zelfbenoemde nerds. Nerdy artikelen zijn echt hun passie en daar wilden ze hun beroep van maken. Aangezien het bedrijf nog niet zo lang bestaat, is het zich nog volop aan het ontwikkelen. De medewerkers staan erg open voor de input van de klanten en het assortiment is zich nog steeds aan het uitbreiden. Maar dat wil niet zeggen dat er nog niet genoeg aangeboden wordt. Het assortiment is nu al enorm.

Een unieke manier van service

Wat het bedrijf zo uniek maakt, is diens onwijs goede service. De oprichters zijn echt betrokken bij hun klanten en zien deze niet simpelweg als een nummertje. Er wordt dan ook alles aan gedaan om klanten tevreden te stellen. Klanten zijn altijd welkom voor vragen, deze kunnen ze zelfs stellen via de telefoon, WhatsApp of e-mail. Bovendien mogen de klanten van de fysieke winkel drie uur lang gratis parkeren op de nabijgelegen parkeerplaats.

https://nerdslikeus.nl/