Koraal wetenschap
Image default
Mobiliteit

Bolderkar opvouwbaar

Een bolderkar is een trekwagen. Je kan je kinderen erin vervoeren, maar ook spullen. Ideaal voor een dagje weg met het gezin. Er zijn verschillende soorten bolderkarren. Je hebt een gewone bolderkar en een opvouwbare bolderkar. Tegenwoordig zijn de opvouwbare bolderkarren populairder.

Voordelen van een opvouwbare bolderkar

Waarom kiest men tegenwoordig vaker voor een opvouwbare bolderkar in plaats van een gewone? Dit komt omdat de opvouwbare bolderkar lichter en compacter is. Als je de bolderkar opvouwt past hij achter in de auto. Dit is voor een gezin met kinderen natuurlijk ideaal, zo kun je de kar overal mee naartoe nemen. De kar is ook lichter ten opzichte van de gewone bolderkar door de materialen die worden gebruikt. Gewone bolderkarren worden meestal gemaakt van hout, kunststof of plastic. De opvouwbare bolderkar wordt gemaakt van aluminium en textiel. Het frame is gemaakt van aluminium en de binnenkant van de kar is van textiel. Op deze manier kan je het aluminium frame zo buigen dat hij in de kofferbak past.

Waar moet je op letten bij het kopen van een bolderkar?

Allereerst is het belangrijk dat je gaat kijken waar je de bolderkar voor gaat gebruiken. Ga je er kinderen in vervoeren? Of ga je de kar gebruiken voor het vervoeren van de koelbox en alle tassen tijdens een dagje strand? Dat zijn een paar factoren waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een bolderkar. Als je kinderen wil vervoeren moet de kar natuurlijk wel geschikt zijn. Als je duidelijk hebt waar je de kar voor gaat gebruiken kun je nu je prijscategorie bepalen. Een bolderkar kost gemiddeld tussen de €50 en €300,-. De prijs kan verschillen door kwaliteit of materiaalgebruik. Als je de bolderkar voor spullen wil gebruiken hoeft de kwaliteit niet zo hoog te zijn als bij het vervoeren van kinderen.

https://beachwagon.company/opvouwbare-bolderkar.html