Koraal wetenschap
Image default
Verbouwen

Wat kost renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland?

Als u eigenaar bent van de woning waarin u woont of het pand waar uw bedrijf is gevestigd, dan krijgt u te maken met kosten voor onderhoud. Hiervoor dient u geld te reserveren zodat u dit noodzakelijke onderhoud uit kunt voeren als dit aan de orde is. De renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland hoort daar ook bij. De kopgevel van een pand heeft het vaak zwaar te verduren omdat dit deel de meeste wind en neerslag te verduren krijgt. Als de gevel beschadigd is of ernstige slijtage vertoont, wordt het tijd om hier iets aan te laten doen. Maar dan rijst uiteraard de vraag: hoe ziet het kostenplaatje eruit?

Schakel een erkend bedrijf in

Wilt u renovatie van de kopgevel aan uw pand in Zuid-Holland laten uitvoeren? Schakel dan een bedrijf in dat hiermee ruime ervaring heeft. U voorkomt dat u met een malafide bedrijf in zee gaat door de website goed te lezen en te zoeken naar online reviews en aanbevelingen. Zoekt u een betrouwbaar bedrijf? Kijk dan eens op de website van Isoklinker Nederland. Zij zijn gevestigd in regio Gouda en daarom een prima optie als het gaat om een pand in Zuid-Holland. De renovatie van de kopgevel wordt uitgevoerd met Thermosteen en steenstrips die op de muur worden geschroefd. De gevel ziet er daarna weer als nieuw uit zonder dat de uitstraling van het pand wordt aangetast.

Zorg voor een toekomstbestendig pand

De regering werkt aan nadere regels voor verduurzaming en de ontwikkelingen voor alternatieven voor gas en elektriciteit gaan snel. Wilt u uw pand toekomstbestendig maken? Dan is renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland een belangrijke stap. Een belangrijk pluspunt is dat uw pand hiermee een hoger energielabel krijgt. Bedrijfspanden moeten vanaf 2023 voldoen aan strengere eisen, voor woningen komen deze voorwaarden op een later moment. Door nu de kopgevel te laten renoveren, heeft u al een belangrijke stap in de goede richting gezet.

https://www.thermosteen.nl/