Koraal wetenschap
Image default
Particuliere dienstverlening

Crematie Spijkenisse: een liefdevolle uitvaart

Bij Crematie Spijkenisse bent u verzekerd dat uw geliefde een eervolle uitvaart krijgt. Bij ons vindt u een complete uitvaartpakket van Basic Uitvaartzorg waarbij de diensten en de crematie al in het pakket zijn opgenomen. Hierdoor komt u niet voor onnodige en vervelende verassingen te staan en krijgt uw geliefde de uitvaart die hij of zij graag gewild had. Wij nemen graag het vervelende werk uit handen zodat u zich alleen maar hoeft te focussen op andere zaken.

Bij Crematie Spijkenisse is de crematie compleet en voordelig

Uiteraard wil u niet bezuinigen op een mooie uitvaart. Toch kan het gebruik van een begrafenisondernemer extra kosten met zich meebrengen terwijl dit helemaal niet nodig is. Doordat wij pakketten aanbieden kunt u zelf beslissen wat voor soort uitvaart u en de overledene in gedachten had, en helpen we u graag om de uitvaart helemaal naar wens te maken.

In de twee pakketten van Crematie Spijkenisse zit naast de complete uitvaart en crematie ook de nodige zaken die u wellicht over het hoofd ziet. Hier vallen bijvoorbeeld de verzorging van de overledenen, het overbrengen van de overledene naar het uitvaartcentrum, de aangifte van overlijden bij de gemeente en het openen van een condoleanceregister. Wij doen er alles aan om het verlies voor u niet nog harder te maken en zullen dan ook het regelen van de begrafenis op ons nemen.

Door de begrafenis van tevoren al te regelen, kan dit al veel schelen in kosten. Naast het basis crematiepakket en de standaard crematiepakket, bieden we ook extra opties om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Wij staan u graag ter woord tijdens een gesprek en willen we u graag helpen bij het organiseren van de crematie Spijkenisse.