Koraal wetenschap
Image default
Hobby en vrije tijd

Een scrapbook kopen om al jouw herinneringen op te slaan

Wil jij jouw herinneren bewaren op papier, zodat je er makkelijk naar pakt? Het is ontzettend leuk om een persoonlijk boek in de kast te zetten om later in terug te kijken. Dit doe je op een originele en creatieve manier door een scrapbook te kopen. Bij HobbyResort zijn er veel verschillende soorten scrapbooks én materialen om van jouw boek iets unieks en eigens te maken. Maak je creatie met jouw herinneringen in de vorm van foto’s, teksten of tekeningen. Geef er helemaal jouw eigen draai aan voor een leuke ervaring én een mooi eindresultaat.

Jouw creativiteit voor altijd op papier

Door een scrapbook te kopen en deze zelf in te vullen, heb je altijd een boek om je herinneringen te herbeleven. Maak het af door kant en klare kaartjes en embellishments te gebruiken, of kies designpapier om jouw unieke achtergronden te creëren. Wil je niet teveel tijd kwijt zijn aan het scrappen? Koop dan een album waar jij je papierwerk of foto’s in kan ordenen. Zo heb je toch een boek, zonder alle creativiteit die bij het kopen van een scrapbook hoort. Heb je bezoek over de vloer? Een scrapbook is een onwijs leuke gespreksstarter. Pak hem erbij en laat zien wat jij hebt gecreëerd en hebt meegemaakt op bijvoorbeeld een mooie vakantie. Dit is toch een stuk leuker dan de foto’s te laten zien op je smartphone?

Alles voor de échte hobbyist

Wanneer jij je scrapbook bestelt via HobbyResort, heb jij deze sowieso snel in huis. Als je voor 15.00 bestelt, worden jouw favoriete items dezelfde dag nog verzonden. Tevens krijg je gratis verzending als je een bedrag van € 45,- of meer uitgeeft. In de tussentijd kan jij lekker inspiratie opdoen op verschillende websites en je favoriete foto’s laten afdrukken! Welke herinneringen ga jij opslaan in jouw scrapbook?

https://www.hobbyresort.nl/