Koraal wetenschap
Image default
Winkelen

Essentiële olie voor een goede nachtrust

Essentiële olie kan een goede nachtrust bevorderen. Lavendelolie staat erom bekend dat het een rustgevende werking heeft. De essentiële olie zorgt ervoor dat de u beter slaapt en dat u makkelijker in slaap komt. Lavendelolie is niet alleen maar goed voor een goede nachtrust, maar ook tegen stress. De geur van lavendel zorgt ervoor dat uw stress wordt vermindert.

Essentiële olie tegen pijn en littekens

Daarnaast helpt essentiële olie ook goed tegen pijn en littekens. Het is mogelijk om lavendelolie op de littekens te smeren, hierdoor wordt de huid soepel waardoor het sneller volledig heelt. De lavendelolie kan worden gebruikt voor het slapengaan maar ook door de dag heen. Heeft u bijvoorbeeld een brandwond door het koken? Doe er dan lavendelolie op, dit zorgt voor pijnverlichting en u krijgt hierdoor minder snel een blaar. Daarnaast kan essentiële olie u hele gemoedstoestand beïnvloede. Voelt u zicht niet zo lekker in uw vel? Gebruik dan de essentiële olie van De Groene Linde om een moodbooster te geven. De lavendelolie is een echte stressverzachter, hierdoor slaapt u beter en voelt u zich minder gestrest.  Dit helpt in het dagelijks leven enorm want tegenwoordig is het bijna onmogelijk om geen stress te ervaren. Met de lavendelolie heeft u een momentje van rust in de chaos van alles.

Neem contact op met de experts

Heeft u vragen over de essentiële olie of de lavendelolie? Neem dan contact op met De Groene Linde. De experts helpen u graag verder. Ze zorgen ervoor dat u de juiste informatie krijgt en dat u weet hoe u de essentiële oliën moet gebruiken voor het beste resultaat. De olie kunt u namelijk op meerder manieren gebruikten, hierdoor is het belangrijk om te weten wanneer u de juiste techniek moet gebruiken. Laat de experts u helpen en zorg ervoor dat u de juiste informatie krijgt en gebruikt.