Koraal wetenschap
Image default
Boeken en Tijdschriften

Grote artikelen verzenden via A3 enveloppen

Heb je een schilderij verkocht dat je wilt versturen, of heb je iets anders groots wat eigenlijk te plat is om in een doos te doen? Gebruik dan een A3 envelop! A3 enveloppen zijn uiterst geschikt om grote maar platte producten via de post te verzenden. Zo hoef je niet meer te kijken met een onhandige doos, maar kun je jouw product veilig verpakken in de envelop. Heel handig dus!

 

Eigenschappen A3 enveloppen

De A3 envelop is voorzien van luchtkussenfolie aan de binnenkant zodat jouw pakketje optimaal beschermd is. Daarnaast is de envelop herbruikbaar, soepel, recyclebaar, schok werend en stevig. Het bevat dus alle eigenschappen om ervoor te zorgen dat jouw pakketje in goede staat aankomt bij de ontvanger. De afmetingen van de A3 enveloppen zijn 320 bij 455 mm. Dit betekent dat de enveloppen niet in de brievenbus passen, maar ze zijn wel geschikt om met de pakketpost te versturen.

 

Boek verzenden

Een A3 envelop is dus erg geschikt om ook boeken mee te verzenden. Veel studenten hebben thuis nog boeken liggen die ze eigenlijk niet meer gebruiken, omdat ze bijvoorbeeld klaar zijn met de studie of van opleiding gewisseld zijn. Het is zonde om deze boeken in de kast te laten liggen, daarom wordt er geadviseerd om te kijken of je de boeken kan verkopen. Hierbij is het wel van belang dat je zeker weet dat je de boeken zelf niet meer nodig hebt.

https://verpakgigant.nl/a3-enveloppen/