Koraal wetenschap
Image default
Beauty en verzorging

Pedicure Rotterdam: wat is dat precies?

Bij een pedicure in Rotterdam wordt de voet tijdens de behandeling behandeld met paraffine. Dit zorgt ervoor dat de huid soepel en zacht wordt gemaakt. Paraffine heeft een vocht inbrengend en helend effect met als resultaat heerlijk zachte voeten! Je kan ervoor kiezen om de pedicure af te sluiten met een kleurtje over je nagels zodat jouw voeten weer stralen. Er zijn allerlei keuzes voor een pedicure in Rotterdam.

 

Verschillende kleuren

Als jij voor een kleurtje kiest voor na je pedicure in Rotterdam dan kun je voor een moeilijke keuze komen te staan. Er zijn namelijk allerlei kleuren beschikbaar om je teennagels mee in te kleuren. Houd jij van subtiel, kies dan voor een onopvallende kleur zoals lichtroze. Wil jij graag je mooie voeten aan iedereen laten zien kies dan bijvoorbeeld voor een felle rode kleur.

 

Mogelijkheden pedicure Rotterdam

Bij een pedicure staat de verzorging van de voet centraal. Dit wordt gedaan door producten aan te brengen die ervoor zorgen dat de voet weer soepel en zacht aanvoelt. Als je ervoor kiest om de pedicure af te sluiten met een kleurtje, zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan kiezen voor gewone nagellak op je voeten, maar je kan ook voor gel nagellak gaan.

Gewone nagellak spreekt eigenlijk voor zich, je nagels worden in de kleur naar wens met nagellak gelakt.

Bij gel nagellak wordt de lak onder een UV-lamp uitgehard. Hierdoor blijft de lak langer zitten en heb je er dus langer plezier van.

https://www.esbellacosmetics.com/pages/pedicure-rotterdam