Koraal wetenschap
Image default
Dienstverlening

Kwaliteitseisen en certificaten van Dakdekkersbedrijf Kewodak

Bent u op zoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf met een sterke familiecultuur en jarenlange ervaring? Dan bent u bij Kewodak aan het juiste adres! Als familiebedrijf wordt er veel waarde gehecht aan kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service. De deskundige dakdekkers staan klaar om al uw dakproblemen op te lossen, of het nu gaat om renovaties, reparaties of nieuwbouwprojecten. Met hun uitgebreide kennis en expertise zorgen zij voor duurzame en hoogwaardige oplossingen die aan al uw wensen voldoen. Kewodak is trots op hun vakmanschap en het dakdekkersbedrijf streeft ernaar om alle klanten tevreden te stellen. Neem vandaag nog contact met Kewodak op en ontdek zelf waarom zij een fijn familiebedrijf zijn met jarenlange ervaring en deskundige dakdekkers.

Wat zijn de kwaliteitseisen en certificaten waar Dakdekkersbedrijf Kewodak aan voldoet? 

Dakdekkersbedrijf Kewodak voldoet aan verschillende kwaliteitseisen en certificaten. Ze zijn in het bezit van het VCA**-certificaat, wat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Dit certificaat toont aan dat Kewodak voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast hebben ze het KOMO-procescertificaat, wat betekent dat ze werken volgens een gecontroleerd en erkend proces. Tot slot zijn ze aangesloten bij het Dakmerk Waarborgfonds, wat garant staat voor de kwaliteit van het geleverde dakwerk.

Kewodak heeft maar liefst 35 jaar ervaring als dakdekkersbedrijf. In die tijd hebben ze veel kennis en expertise opgedaan op het gebied van daken renoveren, repareren en onderhouden. Ze werken zowel voor particulieren als zakelijke klanten en leveren het beste op het gebied van daken inspecteren, adviseren en dakwerk. Alle medewerkers van Kewodak zijn ervaren en hebben de juiste diploma’s en certificaten. Ze werken zowel solo als in teamverband, waarbij een goede samenwerking en communicatie essentieel zijn. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring, dan bent u bij Kewodak aan het juiste adres.

Wat zijn de werkzaamheden van dakdekkersbedrijf Kewodak? 

Dakdekkersbedrijf Kewodak, dé dakdekker in Hoofddorp en omgeving, biedt verschillende werkzaamheden aan op het gebied van platte en licht hellende daken. Ze kunnen zorgen voor dakonderhoud, dakrenovatie en dakreparatie in Hoofddorp en de gemeente Haarlemmermeer. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten daksystemen, zoals witte dakbedekking, groene dakbedekking, zonnepanelen en recyclebare daken. Kewodak is een betrouwbare partner en biedt 10 jaar garantie op hun werk. Ze hebben zelfs een 24-uurs service voor spoedgevallen zoals daklekkage of stormschade in Hoofddorp en omstreken. Kewodak deelt de ambitie van Hoofddorp om te streven naar een duurzame oplossing en biedt daarom milieuvriendelijke mogelijkheden voor dakbedekking. Ze hebben ook een kenniscentrum waarin ze informatie delen over diverse onderwerpen, zoals het plaatsen van zonnepanelen en het onderhouden van groene daken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dakdekker Hoofddorp Kewodak.

 

https://www.kewodak.nl/