Koraal wetenschap
Image default
Hobby en vrije tijd

Organiseer een tof schoolreisje naar het grootste vogelpark van Nederland

Ben je als leerkracht op zoek naar een leerzaam, leuk en gezellig schoolreisje voor jouw klas of de gehele school? Dan zou je voor één van de arrangementen van het mooiste vogelpark in Nederland kunnen kiezen. Wanneer je een schoolreisje naar Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn organiseert, leren de kinderen alles over vogels, zoogdieren en insecten. Daarnaast hebben jullie de leukste buitenspeeltuin in de omgeving van Zuid-Holland tot jullie beschikking. Dit is dus de perfecte mix tussen een leerzaam en avontuurlijk schoolreisje. Er is voor ieder wat wils en er is genoeg plezier te beleven voor jong en oud bij Vogelpark Avifauna!

Waarom is deze dierentuin uiterst geschikt als locatie voor een leerzaam schooluitje?

Een bezoekje aan het leukste vogelpark van Nederland is een uitermate goed idee om te overwegen. Vogelpark Avifauna biedt kinderen namelijk de mogelijkheid om meer over vogels en andere dieren te leren. Het leuke aan een dagje naar deze dierentuin is het feit dat er ook volop gespeeld kan worden in de vetste buitenspeeltuin in regio Zuid-Holland. Ga met de kinderen langs de pinguïns, ontmoet bedreigde vogelsoorten uit Zuid-Amerika en laat iedereen zijn of haar energie kwijtraken in het gave buitenspeelpark.

Kies uit verschillende leuke arrangementen

Wanneer je kiest voor een schoolreisje naar het leukste vogelpark van Nederland, kunnen jullie het leerzame gedeelte van het schoolreisje afwisselen met een aantal uur in de leukste buitenspeeltuin in regio Zuid-Holland. Je kunt zowel uit arrangementen met en zonder vervoer kiezen. Verder is het mogelijk om groepskorting te krijgen en zou je voor een verzorgde lunch voor de kinderen kunnen kiezen. Houd er wel rekening mee dat de schoolreisjes vanaf een groep van minimaal 20 personen te boeken zijn. Schoolreisjes kunnen van maandagen tot vrijdagen worden ingepland bij dit park! Wanneer gaan jullie alle prachtige dieren ontmoeten en de vette speeltuin uitproberen?