Koraal wetenschap
Image default
Dienstverlening

Uw zorgverzekering in 2021

Heeft u voor komend jaar al een goede zorgverzekering? Of bent u aan het kijken naar een verzekering die beter bij uw wensen past? Niet elke zorgverzekering is geschikt voor iedereen. Het is maar net van welke zorg u gebruik maakt en welke andere zaken u belangrijk vindt. Zo wilt u waarschijnlijk gebruik kunnen maken van goede klantenservice, maar niet teveel betalen voor uw premie. Bij Salland zorgen  we ervoor dat de premie zorgverzekering 2021 zo scherp mogelijk is, zoals ieder jaar. Wat u gaat betalen voor een Salland zorgverzekering in 2021, kunt u berekenen op onze website.

Zorgverzekeraar Salland

Onze naam zegt het eigenlijk al, Salland is er speciaal voor mensen die wonen in Gelderland en Overijssel. Als kleinschalige zorgverzekeraar, kunnen wij veel aandacht besteden aan onze klanten. Daarbij zijn we in staat om ons te richten op de zorg die geboden wordt in de regio. Om de kwaliteit van de zorg in de gaten te houden, gaan we in gesprek met zorgverleners door de hele regio. Zo kunnen we bijvoorbeeld goede afspraken maken over de kosten. En omdat we hierdoor goed op de hoogte zijn van de verschillende zorgaanbieders, kunnen we u helpen met het vinden van de juiste zorg bij u in de buurt. 

Losse tandartsverzekering afsluiten

Komt u iets vaker bij de tandarts dan alleen voor de halfjaarlijkse controle? Dan kunt u overwegen om een tandartsverzekering af te sluiten voor het dekken van de kosten. Bij Salland kunt u kiezen uit drie tandartsverzekeringen. Welke het beste bij u past, is afhankelijk van de behandelingen die u nodig denkt te hebben in het komende jaar. Komt u er zelf niet helemaal uit, dan kunt u altijd rekenen op de hulp van onze klantenservice. Neem dus gerust contact op.
{externalimage}}

https://www.salland.nl/