Koraal wetenschap
Image default
Marketing

Wandelschoenopmaat.nl – Voor de perfecte wandelschoenen

Wandelschoenopmaat.nl is gespecialiseerd in het oplossen van voetproblemen. Dit doen wij door de perfecte schoenen voor u te vinden. Zo kunt u weer lekker genieten van de omgeving en het wandelen, zonder zorgen over uw voetklachten. 

De perfecte schoen van wandelschoenopmaat.nl

Bij wandelschoenopmaat.nl snappen wij hoe lastig het is om voetproblemen te hebben. De juiste schoenen kunnen voor enorm veel verlichting van uw voeten zorgen. Vooral als u lange stukken wilt wandelen is het belangrijk om de juiste schoenen te dragen. Helaas is het nog niet zo makkelijk om de juiste schoenen te vinden. Daarom helpen wij u daar graag bij. Wanneer u bij ons een afspraak maakt, gaan wij aan de slag met het vinden van de perfecte schoen. Dit doen wij door eerst een uitgebreide voetanalyse te maken. Hierbij maken wij een analyse van uw onderbenen en knieën en meten wij uw voeten op. Hier blijft het echter niet bij! Wij maken daarna namelijk ook een 3D voetscan om het juiste volume van uw voet te kunnen bepalen. Ook zien we dan direct de stand van uw onderbeen. Heeft u last van voetproblemen? Dan kijken wij ook direct naar uw voetbelastingdruk. Met al deze gegevens gaan wij vervolgens aan de slag met een plan. In dit plan kijken wij naar de zolen en de pasvorm van uw schoenen. 

Uw nieuwe schoenen

Aan de hand van het plan gaan wij aan de slag met het vinden van uw perfecte schoenen. Hierbij kijken wij natuurlijk ook naar de zolen. Verschillende mensen hebben verschillende zolen nodig en wij hebben dan ook verschillende opties om een zool op maat te laten maken. Wanneer wij alles binnen hebben, laten wij u langskomen om de schoenen te testen. Bij het passen kijken wij direct naar uw enkelstabiliteit en voorvoetafwikkeling met onze filmcamera. Zit alles goed, dan kunt u gaan genieten van uw schoenen op maat!

Afspraak plannen

Bent u benieuwd naar onze wandelschoenen op maat? Plan dan direct een afspraak in via onze website. Onze winkel bevindt zich in Driebergen, waar sportpodoloog Gert van den Berg voor u klaarstaat. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel!