Koraal wetenschap
Image default
Vakantie

All Over Tours organiseert originele, luxe reizen

Veel vakantiegangers combineren een bezoek aan Praslin en la digue. Na Mahé zijn dit de grootste Seychellen eilanden. Heel bekend is het Anse Source d’Argent strand van La Digue. Hierbij wat hoogtepunten van een vakantie naar deze eilanden:

  • snorkelend en/of duikend de adembenemende onderwaterwereld van Praslin leren kennen;
  • per ossenwagen La Dique verkennen;
  • een dagexcursie naar Cousin, Curieuse en St. Pierre;
  • een dagexcursie naar de Anse Major Nature trail.

De Seychellen bestaan uit in totaal meer dan 115 eilanden ten noorden van Madagaskar in de Indische Oceaan. De hoofdstad Victoria ligt op Mahé. De Seychellen vormen samen een land. Qua inwoneraantal -rond de 93.000- is dit het kleinste land van Afrika en een van de kleinste wereldwijd. De unieke flora en fauna en de mooie stranden zorgen voor een bloeiend toerisme. Op Praslin en La Digue is het relatief rustig. Wil je op vakantie echt goed uitrusten dan is een vakantie als deze een aanrader.

Vakantie boeken naar Aldabra

Aldabra behoort ook tot de Seychellen. Het is een atol dat in zijn geheel als natuurreservaat erkend is en op de Werelderfgoedlijst staat. Een leuk weetje: de grootste groep reuzenschildpadden wereldwijd woont op Aldabra. Ben jij nieuwsgierig naar Aldabra? Via All Over Tours kun je een vakantie boeken naar dit atol en andere privé eilanden. Luxe en rust hebben prioriteit tijdens deze reis.

Online een voorstel aanvragen

Je kunt online een reisvoorstel aanvragen, dat krijg je zo snel mogelijk per mail toegestuurd. Als je liever face to face overlegt kan dat natuurlijk ook. Bel naar +31 713 31 90 34 om een afspraak te maken op het kantoor van All Over Tours. Dat staat aan het Noordplein 23 in Roelofarendsveen.

We raden je aan je eerst goed te oriënteren op de site van All Over Tours. Qua bestemming én qua thema van de reis. All Over Tours organiseert vakanties naar veel meer bestemmingen dan de Seychellen. Je kunt kiezen uit huwelijksreizen, safari’s, rondreizen en gezinsvakanties naar talloze landen en eilanden in Afrika, Azië, Latijns Amerika en de Pacific. 

 

https://www.allovertours.nl/