Koraal wetenschap
Image default
Zakelijk

Bescherm je gasten met een horecascherm

Alsof alles al niet moeilijk genoeg is in deze coronatijd, als horecaondernemer heb je het nog veel moeilijker. Als straks de horeca eindelijk weer open mag na lange tijd, zal je je moeten houden aan allerlei regels en voorwaarden. Doe je dit niet, dan riskeer je een hoge boete. En dat is wel het laatste dat je nu kunt gebruiken. Dus bereid nu alvast je zaak goed voor, voor als alles weer open mag. Want de regels zullen waarschijnlijk nog lang gelden dus je kan er maar beter klaar voor zijn.

Wat is een horecascherm?

Een horecascherm, ook wel een restaurantscherm genoemd, is een afscheidingswand die je kan plaatsen tussen de tafels. De afscheidingswand is van karton en helder kunststof of van plexiglas. Zo ontstaat er een afscheiding tussen de klanten in je zaak. Het geeft een veilig gevoel en kan de verspreiding van corona beperken. En het mooie is: ze zijn eenvoudig op te bouwen en te verplaatsen. De schermen zijn voorzien van een doorzichtig venster, waardoor mensen elkaar evengoed kunnen zien. Dit geeft een gevoel van ruimtelijkheid en je vergeet bijna dat ze er staan.

Verschillende soorten horecaschermen

Zoals genoemd zijn er verschillende soorten horecaschermen te verkrijgen. Zo heb je ze in karton, maar ook in plastic. Het frame is van karton en er zit een plastic venster in. Je kan ze volledig personaliseren, waardoor ze perfect in jouw zaak passen. Dus kies de kleur en het design en het materiaal dat je wilt gebruiken. Tevens kan je ook je logo en/of naam op het scherm laten drukken. Dus laat je fantasie te vrije loop en ontwerp zelf een prachtig scherm op je gasten te beschermen.

https://endlessbranding.com/horecaschermen/