Koraal wetenschap
Image default
Bedrijven

Een overkapping op maat bij je huis

Een overkapping op maat bij je huis

Bij je nieuwe huis heb je aan de voorkant eindelijk een mooie oprit. Je auto kan fijn op je eigen grond staan en je hoeft nooit meer te zoeken naar een parkeerplaats, heerlijk! Toch is het zonde om je eigen autootje de hele dag door buiten te hebben staan zonder enige vorm van bescherming. Een oplossing om dit te verbeteren is het laten plaatsen van een overkapping op maat bij je thuis. Hierdoor is je auto beschermd tegen allerlei weertypes en krijgt je huis weer een nieuw uiterlijk.

Het plaatsen van een overkapping op maat

Het voordeel van een overkapping op maat is het feit dat we te maken met maatwerk. Hierdoor kan je de overkapping helemaal naar eigen smaak aanpassen. Ook is het perfect in het geval dat je net iets te weinig plek hebt en toch een overkapping wilt realiseren. Vaak wordt er gedacht dat het op maat maken van deze overkapping op maat veel werk kost, maar door een efficiënte manier van werken kunnen deze overkapping op een snelle manier op allerlei situaties worden aangepast.

De regels bij een overkapping op maat

Het is van belang bij de aanleg van een overkapping op maat dat je in de gaten houdt dat je vanaf 30 vierkante meter of vanaf 50% van het tuinoppervlakte beslaat dat je hiervoor een vergunning moet aanvragen. In het geval dat je onder deze getallen blijft kun je deze plaatsen zonder dit van tevoren te melden. Dit scheelt weer in de tijd, voordat deze geplaatst kan worden en kan ook nog geld schelen. Denk van tevoren dus goed na hoe je het gaat aanpakken om een overkapping op maat te laten plaatsen.

https://handelsondernemingkirkels.nl/overkapping-op-maat/