Koraal wetenschap
Image default
Hobby en vrije tijd

Bezoek deze groepsaccommodatie in Gelderland

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Gelderland voor uw volgende uitje op zondagmiddag? Bezoek dan zeker eens De Westernboerderij. Het is mogelijk om te genieten van leuke activiteiten, zowel in de natuur als binnen, bij deze specialisten, maar het is ook mogelijk om hier van een heerlijk diner en een overnachting in de natuur te genieten. De ervaren medewerkers van De Westernboerderij organiseren graag een barbecue of buffet voor u, zodat u zorgeloos van een heerlijk diner kunt genieten met uw gezelschap. Wanneer u besluit om te blijven slapen, slaapt u in een grote, luxe tipi. Deze tipi is voorzien van verwarming, een koelkast en bedden voor maximaal tien personen per tipi. U geniet dus samen met uw gezelschap van een heerlijke dag vol avontuur bij deze groepsaccommodatie in Gelderland.

Een leuk uitje op zondagmiddag

Wilt u niet overnachten bij deze groepsaccommodatie in Gelderland, maar wilt u enkel een leuk en gezellig uitje op zondagmiddag organiseren? Uiteraard is ook dat mogelijk bij deze specialisten, u kunt namelijk eenvoudig en snel zelf een arrangement samenstellen met uw favoriete activiteiten. U besluit bijvoorbeeld om te gaan perslucht schieten, om te ontdekken wie de beste scherpschutter van uw gezelschap is. Het is echter ook mogelijk om te gaan quadrijden op de uitdagende baan van deze specialisten. Dit is uitermate geschikt voor het gezelschap dat op zoek is naar een adrenaline boost. Wat uw favoriete activiteiten ook zijn, u organiseert ze tijdens uw volgende uitje op zondagmiddag bij De Westernboerderij.

Stel een arrangement op maat samen

Het is mogelijk om een leuk uitje op zondagmiddag te organiseren binnen ieder budget bij deze groepsaccommodatie in Gelderland. U bepaalt volledig zelf wat de kosten zijn door zelf een passend arrangement samen te stellen. U kiest dan zelf uit de verschillende leuke activiteiten en eventueel een heerlijk diner. Neem nu contact op met deze specialisten om een arrangement samen te stellen.