Koraal wetenschap
Image default
Tuin en buitenleven

Bolderkar met huif

Een bolderkar met huif kan heel handig zijn voor wanneer jij met je kinderen weg bent. De huif beschermt de kinderen tegen regen en is dus waterafstotend. Ook kan het handig zijn om je spullen bijvoorbeeld: boodschappen droog te houden wanneer jij met je bolderkar weg bent.

 

Wat is een bolderkar?

Een kar is ook bekend als karren, en het is een voertuig met twee assen en wordt aangedreven door mensen. Een bolderkar wordt vaak gebruikt om kleine kinderen naar een andere locatie te vervoeren of om boodschappen te vervoeren. De kar heeft luchtbanden. De vooras fungeert ook als as die gebruikt kan worden om te sturen. De kar is over het algemeen voorzien van een houten bak met deksel. In het verleden werd de bolderkar vooral gebruikt door boeren om spullen te vervoeren. Tegenwoordig worden handkarren vooral gebruikt tijdens vakanties en op de oceaan om kinderen te vervoeren of om voedsel te vervoeren voor een lange wandeling. Een bolderkar met huif zou dan ideaal zijn om je spullen/kinderen te vervoeren in slechte weeromstandigheden.

 

 

Voordelen bolderkar

Omdat je het nieuwe design van een bolderkar met huif kunt opvouwen kan je hem dus ook achter in het voertuig opbergen en ook in vliegtuigen mag worden meegenomen. Ook kun je de bolderkar meenemen op vakantie, erg handig! Er zijn nog andere voordelen om over na te denken, waaronder: Handkarren die compact zijn: als de handkar eenmaal is opgevouwen, kan deze overal worden vervoerd. De materialen die zijn gebruikt om de kar te bouwen zijn lichtgewicht, waardoor het mogelijk is om de kar te nemen die instort om items in het zand te dragen. Extra accessoires: Er zijn veel accessoires beschikbaar, zoals tassen voor de zijkant, een matras, parkeerrem en kap voor kinderzitjes, regenhoes en een slot, ski’s en zelfs ski’s.

Kindvriendelijk: dat spreekt voor zich. De handkar is perfect om kinderen te vervoeren.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren: je kunt de handkar in verschillende kleuren kopen. U kunt ook een logo of naam op de winkelwagen plaatsen.

 

 

https://www.bolderkar.nl/huif-donkergrijs.html