Koraal wetenschap
Image default
Hobby en vrije tijd

Een plezierige workshop djembé organiseren of volgen

Als jij en jouw vrienden, familie, sportgenoten of ander gezelschap gek zijn van muziek is het organiseren van een djembé workshop op locatie een uitstekend idee. De muzikanten van Dununba komen hiervoor graag bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze langs. Jij regelt het gezelschap, de ruimte en de datum en de rest wordt voor jullie verzorgd. Zo geniet je, zonder zelf al te veel te regelen, van een gezellige en swingende middag met jouw vrienden, familie of ander gezelschap!

Een workshop volgen zonder een locatie tot beschikking te hebben

Heb je geen locatie tot je beschikking, maar wil je samen met jou gezelschap wel een workshop djembé van Dununba volgen? Geen probleem! In samenwerking met diverse restaurants en locaties door het land, verzorgen de muzikanten van dit bedrijf een workshop én diner, lunch of borrel in één. Zo heb je zelf nergens omkijken naar en hoef je alleen maar te zorgen voor goede zin!

Geschikt voor jong en oud en elke gelegenheid

Doordat je gedurende de workshop alles over het bespelen van de djembé in stapjes leert, is deze activiteit geschikt voor zowel jong als oud. Bovendien is een djembé workshop een leuke activiteit voor elke gelegenheid, denk bijvoorbeeld aan:

  • Een workshop op school
  • Een workshop bij de sportvereniging
  • Een workshop als teambuildingactiviteit op kantoor
  • Een workshop als activiteit op de familiedag

Voor welke gelegenheid wil jij een workshop organiseren of volgen? Regel het direct!

Wanneer, waar en met wie wil jij een workshop djembé van Dununba volgen? Het maakt niet uit; een swingende activiteit is in alle gevallen gegarandeerd! Wil jij een workshop bij jou thuis of op een andere locatie organiseren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de website. Ben je geïnteresseerd in de arrangementen en wil je kijken wat de mogelijkheden bij jou in de buurt zijn? Ook deze informatie vind je op de website, waarna je jezelf direct kunt aanmelden.

https://dununba.nl/