Koraal wetenschap
Image default
Gezondheid

Beter slapen met een verzwaarde slaapzak

Iedereen heeft wel eens van een verzwaarde deken gehoord. Deze dekens zijn speciaal gemaakt om mensen met bepaalde aandoeningen, zoals stress, angst en slaapproblemen te helpen. Deze speciale dekens gebruiken een zogenaamde diepe simulatie therapie. Hierbij wordt er een bepaalde druk op het lichaam uitgeoefend, waardoor mensen rust ervaren. Naast de normale dekens heb je nu ook een verzwaarde slaapzak. Je hebt tegenwoordig een erg groot aanbod in verzwaarde dekens en verzwaarde slaapzakken. Een keuze maken kan soms een beetje moeilijk zijn door het grote aanbod. Daarom willen we je een handje helpen met wat extra informatie over de deze unieke dekens. Lees hieronder dus snel verder.

Wat voor effect hebben deze dekens

Deze dekens hebben verschillende effecten op mensen. Als je last hebt van angst, slaap en stressproblemen dan kan een zware deken je hiermee helpen. Door de diepe simulatie therapie ontspant je zenuwstelsel en kan je lichaam volledig tot rust komen. Door deze therapie kan de kwaliteit van je slaap verbeterd worden en heb je overdag vaker meer energie. Mensen die last hebben van ADHD, PTST, Autisme en depressies kunnen ook een positief effect ervaren bij het gebruik van deze dekens. Door de diepe simulatie therapie krijgen deze mensen een gevoel van veiligheid en de dekens simuleren een knuffel na. Waardoor mensen zich beter gaan voelen en beter kunnen slapen.

Altijd en overal met een verzwaarde slaapzak

Je gaat een deken niet altijd met je meeslepen. Om het makkelijker te maken voor mensen is er speciaal een verzwaarde slaapzak ontwikkelt. Zodat je altijd en overal je verzwaarde deken mee kan nemen. Zo kan je altijd baat hebben van het effect van deze speciale dekens.

https://www.sensolife.nl/c-4744864/verzwaarde-slaapzak/