Koraal wetenschap
Image default
Dienstverlening

Goedkoop is Duurkoop wanneer het aankomt op Slotenmakers

Er zijn situaties in het leven waar we niet goedkoop uit kunnen zijn, en een van die situaties is wanneer we het hebben over een slotenmaker, ik zal je mijn verhaal vertellen alleen om je te waarschuwen over wat er kan gebeuren wanneer je geld probeert te besparen op een gevoelig onderwerp als slotenmakers. Ik ben altijd een erg zuinige persoon geweest, ik hou er net van om geld uit te geven zonder dat dat echt nodig is (ja, ik hou erg van Walmart, Aldi, Lidl, enzovoorts), ik kies en gebruik iedere coupon en korting die ik kan gebruiken en ik slaap voor witgoedwinkels, wachtend op de “Black Friday” aanbiedingen, maar ik heb geleerd dat als het aankomt op sommige dingen zoals slotenmakers het beter is om voor veilig te gaan, niet voor goedkoop. Een aantal dagen geleden was ik buitengesloten uit mijn huis, het was best koud buiten en er waren wat sneeuwbuien, dus ik moest zo snel mogelijk mijn huis in geraken (ik kon verkouden worden of de griep krijgen terwijl ik zo buiten stond, vanwege de sneeuwbui) dus ik Google naar lokale slotenmakers en ik belde wel vier slotenmaker bedrijven en vroeg voor een tijd en een prijs, maar voor mij was het echt een hoop geld om iemand te betalen die alleen mijn deur kwam openen, dus ik probeerde voor zo goedkoop (en stom) mogelijk te kiezen, ik probeerde zelf een slotenmaker te zijn (ja, een erg slappe versie van wat een slotenmaker eigenlijk zou moeten zijn), ik pakte mijn gereedschapskist uit mijn auto (ik bewaar mijn gereedschap daar altijd) en probeerde de beveiligde deur van mijn huis van het slot te halen zonder succes te hebben en het zelfs erger te maken, het slot van de deur was nu kapot vanwege mijn stomheid en onwetendheid. Dus nu besloot ik een slotenmaker te bellen, maar het zou niet een van de idioot dure slotenmakers zijn die ik op Google had gevonden, ik had een heel goedkope slotenmaker nodig, dus ik Googelde opnieuw voor lokale slotenmakers, maar in plaats een van de slotenmakers op de eerste pagina te proberen, zou ik een van de laatste slotenmakers die ik vond op Google bellen voor een offerte (slecht idee), ik belde een goedkoop slotenmaker bedrijf en de offerte was gewoon te goed om waar te zijn (als het te goed is om waar te zijn, is de kans groot dat het niet waar is) Ik was erg lij met de geschatte offerte en de reactietijd, dus ik gaf mijn adres aan de slotenmaker en wachtte tot hij zou komen.

Na anderhalf uur (toen ik een flinke griep te pakken had) kwam de “slotenmaker” aan bij mijn huis en repareerde het originele probleem en de troep die ik had gemaakt toen ik het zelf probeerde te maken, en toen het tijd was om te betalen ontving ik een, niet zo’n aardige verrassing. Het was meer dan drie keer de geschatte offerte dan die ze me per telefoon hadden doorgegeven, de slotenmaker zei dat de geschatte offert alleen dat was een “schatting”.

Dus daar ga je, ik had deze verschrikkelijke groep makkelijk kunnen voorkomen en veel geld kunnen besparen als ik niet zo gierig was geweest wanneer het aankomt op serieuze zaken als buitengesloten worden en problemen met sloten in het algemeen.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam