Koraal wetenschap
Image default
Bedrijven

Jaarrekening van excel naar sbr met een paar klikken?

De jaarrekening wordt vaak in Excel opgesteld omdat het een handig programma is voor het maken van financiële rapporten. Je hebt in Excel veel opties en je kunt er complexe berekeningen in uit laten voeren. Je kunt zo in een programma alles doen en berekenen. Nu is echter het probleem voor sommige bedrijven dat ze het in sbr moeten aanleveren en dit gaat ze veel tijd kosten. Een simpele oplossing is gebruik maken van jaarrekening Excel sbr.

Het gebruik van sbr wordt verplicht omdat instanties willen dat de rapporten over het internet worden aangeleverd. Dit moet op een veilige manier gebruiken en de inhoud moet direct te lezen. Dit is alleen mogelijk door gebruik te maken van sbr. De rapporten in sbr maken is voor veel bedrijven geen optie dus is de oplossing jaarrekening Excel sbr.

Met jaarrekening Excel sbr is het mogelijk om de Excel bestanden om te zetten naar Excel bestanden. Dit is heel makkelijk en neemt heel weinig tijd in beslag. Eerst moet natuurlijk de jaarrekening Excel sbr software op de computers gezet worden. Daarna hoeven de medewerkers enkel het programma te openen. Daarna selecteren ze de Excel bestanden en binnen een paar tellen worden die bestanden omgezet naar sbr door de jaarrekening Excel sbr software.

Xbrlweb.parseport.com/nl/

Xbrlreports.nl/

Onlineondernemen.nl/