Koraal wetenschap
Image default
Dienstverlening

Kom ook gezellig speeddaten met Search4Love

Wil jij graag speeddaten in Groningen maar weet je niet zo goed waar je dan terecht kan? Voor de leukste en gezelligste speeddate avonden kan je terecht bij Search4Love. En de speeddate avonden van Search4Love zijn niet alleen leuk en gezellig, er doen ook nog eens zo’n 40 vrijgezellen per avond aan mee. Lekker grote kans dus op het vinden van een fijn maatje.

De speeddate avonden van Search4Love duren zo’n 2 tot 2,5 uur. Omdat je ongeveer 20 dates hebt duurt iedere date niet erg lang. Om preciezer te zijn, voor iedere date is rond de 4 minuten gereserveerd. Laat je van je beste kant zien, zet je leukste glimlach op en voer een enthousiast gesprek met jouw dates. Heb jij een goede indruk achtergelaten en zijn er dates die op jou ook een goede indruk hebben gemaakt? Aan het einde van de avond kom je erachter, dan krijg je van Search4Love persoonlijk jouw matches te horen. Wist je dat je bij Search4Love ruim 90% kans op een match hebt? En dat deelnemers zelfs regelmatig meerdere matches vinden?

Tijdens het daten wordt je regelmatig voorzien van lekkere hapjes, welke je gratis krijgt van Search4Love. Ook het eerste drankje van de avond krijg je gratis van Search4Love. De andere drankjes kan je bij het personeel van de speeddate locatie bestellen.

Waar ga jij speeddaten?

Zie jij speeddaten met Search4Love ook wel zitten maar woon je in Den Haag? Met Search4Love kan je ook speeddaten in Den Haag! En in nog een heleboel andere steden. Het maakt dus niet uit waar je in Nederland woont, Search4Love is altijd ergens bij jou in de buurt te vinden. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een stuk buiten jouw woonplaats te daten, wie weet ontmoet je daar wel de liefde van je leven.

Voor meer informatie over de speeddate avonden en inschrijven verwijzen we je door naar de website van Search4Love. Via de website krijg je antwoorden op al jouw vragen, kan je contact leggen met Search4Love en schrijf je je eenvoudig in via de online agenda.

 

https://www.search4love.nl/