Koraal wetenschap
Image default
Vakantie

Op luxe vakantie met All over Tours

De leukste, beste en meest veilige manier om een onbekend land te ontdekken is met een privé gids. De privé gidsen met wie All over Tours samenwerkt, komen uit het land waar ze mensen rondleiden. Ze weten unieke plekken te vinden en kunnen interessant vertellen over de geschiedenis en cultuur van de regio. Ben jij avontuurlijk aangelegd en oprecht geïnteresseerd in het vakantieland, neem dan eens een kijkje op de website. Je vind er voorbeeldreizen met een gids naar onder meer: Australië, Thailand en Tanzania. Een van de hoogtepunten down under is Arnhemland, waar je een bezoek brengt aan plaatsen die voor Aboriginals heilig zijn. In Bangkok (Thailand) zul je thee drinken in authentieke theehuisjes die de gemiddelde toerist niet zal weten te vinden. Het Serengeti National Park In Tanzania zal een ervaring worden om nooit meer te vergeten. Zebra’s, gazellen, leeuwen, luipaarden: jij zult er oog in oog mee staan!

Bezoek het schilderachtige badplaatsjeNoosa

Ken je Noosa Australië? Noosa Heads is een welvarende plaats in Queensland, in het oosten van het land aan de kust. Er zijn prachtige stranden, groene heuvels en uitstekende voorzieningen. Er wordt gesurft en er vinden allerlei evenementen en festivals plaats. Het Noosa National Park is een bezoekje zeker waard vanwege de koala’s en de mogelijkheid te kanoën.

Aan en rond hoofdstraat Hastings Street bevinden zich eersteklas restaurants en cafés. Je kunt er Japans, Indiaas, Chinees, Thais en Italiaans eten. Ben je een echte liefhebber van vis en zeevruchten of vind je een pizza niet te versmaden? Ook jij gaat overheerlijk dineren in Noosa. Bars zijn er volop. Als je trek  hebt in een koud biertje, een cocktail of een glas wijn, kun je bijvoorbeeld terecht in Moondoggy’s Cafe Bar, Miss Moneypenny’s, Paradise Arcade en Moto. Iedereen die meer wil weten over de All over Tours vakanties met gids of over een trip naar Australië, kan contact opnemen met de klantenservice. Hierbij het telefoonnummer: +317 13 31 90 34.

https://www.allovertours.nl/