Koraal wetenschap
Image default
Hobby en vrije tijd

Op vakantie met kinderen

Inpakken voor kinderen, vaak hebben gezinnen hier onnodig veel stress over. Alles is namelijk ook te koop in het buitenland (of gewoon in Nederland als je niet naar het buitenland gaat). Belangrijke documenten en essentiële spullen zijn uiteraard wel van belang. Lees in deze blog wat tips over het op vakantie gaan met je kinderen.

Tips

Wanneer je met de auto op vakantie gaat heb je vaak genoeg ruimte voor spullen. Het wordt pas lastig wanneer je gaat vliegen of op een verre en lange reis gaat. Zoals gezegd zijn documenten erg belangrijk, controleer deze dus altijd goed, maak kopieën en vergeet vooral niet jullie paspoort! Daarnaast is een goede koffer en rugzak ook van belang. Geef je kinderen altijd een eigen rugzakje mee, zodat ze hier hun eigen spullen in kunnen bewaren. Packing cubes zijn ook erg fijn om je rugzak of koffer mee op orde te houden en spullen te onderverdelen.

Speelgoed

Tegenwoordig kunnen kinderen niet meer zonder hun tablet met bijbehorende headset. Toch is het leuk om voor vakantie een aantal extra aparter speelgoed mee te nemen om ze bezig te houden. Er gaan al snel veel lichtgewichte boekjes, puzzels of potloden met kleurpapier mee. Wanneer je op vakantie in Nederland gaat heb je vaak wat meer ruimte vrij om bijvoorbeeld een schilderskoffer, dokterssetje of magnetisch tekenbord mee te nemen. Een schilderskoffer is ideaal als vervanging voor het standaard tekenblok met alle tekenbenodigdheden. Je kunt naast zo’n schilderskoffer set ook een speciale kinder schildersezel kopen.

https://www.schildersezel-enzo.com/product/schilderskoffer-set/