Koraal wetenschap
Image default
Banen en opleidingen

Op zoek naar een traineeship bij een gemeente?

Misschien heeft u al wel eens gedacht aan een baan bij de overheid. Ambtenaar worden klinkt wellicht niet direct uitdagend, maar als u bedenkt dat de overheid bestaat uit vele zeer diverse organisaties die allemaal het maatschappelijk belang dienen en dat ú hieraan kunt meewerken met uw talent, kennis en ambities, dan is is de overheid helemaal zo gek nog niet!

 

Met een traineeship gemeente van Newpublic sta je sterker

Newpublic verzorgt sinds 2010 trainingen en begeleiding voor jonge mensen met een hbo- of universitair diploma op zak die middels een traineeship bij een overheidsdienst willen gaan werken. Pioniers die met hun ambitie om te leren, te ondernemen en resultaatgericht te werken de overheid willen versterken en veranderen.

 

Pioniers bij de overheid

U heeft de kennis. Wij van Newpublic kunnen helpen praktijkervaring op te doen en uw competenties verder te ontwikkelen. Hiervoor bieden wij aantrekkelijke traineeships aan. Kernwoord bij ons traineeship gemeente is ”pionierschap”. Want wij van Newpublic denken dat jonge mensen de overheid sterker, moderner en maatschappelijk nóg relevanter kunnen maken.

 

We bieden uitdagende opdrachten aan bij diverse overheden door het hele land. Dat is de basis van het traineeship gemeente. Bij dit traineeship hoort een pittig leertraject, dat u om de week in Amersfoort volgt. Deze dagen staan in het teken van verdieping en uitdaging. Zodat u helemaal uw plek vindt binnen de overheid!

Mogen wij u helpen te pionieren? Op onze website kunt u alle informatie vinden over de traineeships gemeente en vertellen we over onszelf. Wij komen graag met u in contact!