Koraal wetenschap
Image default
Aanbiedingen

Verse broodjes en maaltijden bij een broodjeszaak in Breda

Wilt u met uw collega’s de lekkerste broodjes en maaltijden bestellen voor de lunchpauze? Dan wilt u natuurlijk wel verzekerd zijn van kwaliteit en van een tijdige bezorging. Bij Quick Lunch Shop in Breda krijgt u gegarandeerd uw eten op tijd, mits u natuurlijk ruim van te voren besteld. Zo hebben ze nog voldoende tijd om uw bestelling voor te bereiden, al helemaal als het een grote bestelling is met veel collega’s. Wilt u liever op locatie lunchen of de bestelling afhalen? Ook dat is mogelijk bij deze broodjeszaak in Breda. Zij beschikken over een lunchroom waar plek is voor wel 35 man. Hier kunt u dus prima lunchen met collega’s of met een zakenrelatie bijvoorbeeld.

Ontdek de uitgebreide menukaart

Bent u benieuwd wat u kunt bestellen bij deze broodjeszaak in Breda? Bekijk dan online de menukaart op de website van Quick Lunch Shop. Hier vindt u de meest uiteenlopende broodjes en verse maaltijden. Denk bijvoorbeeld aan een wit of bruin stokbrood, Italiaanse bol, sandwich of boerenbol. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse uitsmijters, borrelhapjes, verse maaltijden, soepen, toetjes en hele pannetjes. Zo weet u dus zeker dat u een luxe lunch tegemoet gaat met uw collega’s of zakenrelaties. Bij Quick Lunch Shop staan kwaliteit en service bovendien hoog in het vaandel. U krijgt dus altijd vers bereide maaltijden en vers belegde broodjes als u hier bestelt, en u weet zeker dat uw bestelling op tijd voor uw lunchpauze klaar is voor bezorging of om af te halen.

Maak uw keuze uit het ruime assortiment

Ontdek het ruime assortiment aan broodjes en maaltijden via de website van deze broodjeszaak in Breda en bestel ’s ochtends alvast voor u en uw collega’s. Zo kunt u in de middag heerlijk genieten van de lekkerste broodjes en maaltijden. Heeft u nog speciale wensen? Neem daarvoor ook telefonisch contact op met Quick Lunch Shop.