Koraal wetenschap
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn professionele ladders?

Professionele ladders zijn speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik door vakmensen. Ze moeten voldoen aan strikte regels en wetgeving om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Bij Van Eldik Ladders hebben we hier jarenlange ervaring mee. Wij maken al meer dan honderd jaar ladders, zowel voor de professional als voor de particuliere gebruiker.

 

De geschiedenis van Van Eldik Ladders

Van Eldik Ladders begon oorspronkelijk niet als ladderfabrikant. Overgrootvader Van Eldik startte met het maken van karren voor paard en wagen. Gelegen in de Betuwe, schakelde hij over op het maken van fruitplukladders toen de vraag vanuit de fruitteeltsector groeide. Deze ladders werden zo populair bij professionals dat ze het belangrijkste product van het bedrijf werden. Vandaag de dag kun je onze professionele ladders vinden op de website vaneldikladders.nl.

 

Van fruitplukladders naar alledaagse ladders

In de loop der jaren zijn fruitplukladders vervangen door gewone houten ladders. Dit komt niet door een afname in kwaliteit, maar door veranderingen in de fruitteelt. In de Betuwe zijn de hoge fruitbomen sinds de jaren 80 vervangen door efficiëntere, lagere bomen. Dit zorgde voor een verschuiving in de productie naar professionele ladders voor divers dagelijks gebruik.

 

Het familiebedrijf Van Eldik

Het familiebedrijf in Ochten wordt tegenwoordig geleid door Dirk van Eldik, de achterkleinzoon van de oprichter. In onze werkplaats worden nu voornamelijk professionele ladders gemaakt voor verschillende toepassingen, zoals huis-, tuin- en keukengebruik, schilders, glazenwassers en bouwbedrijven. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat ambachtelijke houten ladders maakt.

 

Wet- en regelgeving voor professionele ladders

Veiligheid staat voorop bij het maken en gebruiken van professionele ladders. Ze moeten voldoen aan de NEN-normen, wat betekent dat elke ladder aan strenge veiligheidscriteria voldoet. Bovendien moet een professionele ladder jaarlijks worden gekeurd door een officieel keuringsbedrijf om de veiligheid te waarborgen.

 

Professionele ladders kopen bij Van Eldik Ladders

Voordat je een nieuwe professionele ladder aanschaft bij Van Eldik Ladders, kun je onze werkplaats bezoeken om het productieproces te bekijken. Onze medewerkers laten je graag zien hoe de houten ladders worden gemaakt. We voeren ook dagelijks onderhoud en reparaties uit aan houten ladders. Bovendien is Van Eldik Ladders een erkend keuringsbedrijf waar je je ladders en trappen kunt laten keuren.

Bij Van Eldik Ladders staan we klaar om je te voorzien van de beste professionele ladders, gemaakt met vakmanschap en oog voor veiligheid. Bezoek onze website of kom langs in onze werkplaats om meer te weten te komen.

https://www.vaneldikladders.nl/