Koraal wetenschap
Image default
Telefonie

Zakelijke telefonie voor het MKB

Bereibkaarheid is tegenwoordige belangrijker geworden dan ooit dankzij de groei tot een wereldeconomie dat 24/7 draait. Men verwacht dat we er zijn en dat je ook bereikbaar bent. Is dat niet het geval? Dan kan dat enorm veel geld kosten, waarbij potentiele klanten wegblijven. Hoe we dat oplossen, is met zakelijke VoIP telefonie. Zakelijke telefonie via VoIP kan onder andere aangeboden worden via vaste en via mobiele telefonie. Ideaal voor bedrijven die daarnaast nog een zakelijke telefoonnummer willen gebruiken, betaald en onbetaald. Hoe werkt dat?

 

Zakelijke telefonie vast en mobiel

Internationaal actief en veel afwisseling tussen kantoor en op afspraak bij klanten? Zakelijke telefonie vast en mboiel biedt daarmee de juiste oplossing! Op beide toestellen ben je optimaal bereikbaar met hetzelfde telefoonnummerm en met alle functies van dien. Klantenvriendelijk en professioneel voor al jouw klanten en ook prettig voor jezelf om zakelijke en prive telefoongesprekken gescheiden te houden.

Dat is Zakelijke telefonie via VoIp vast en mobiel

 

Zakelijke telefoonnummer voor het MKB

Met zakelijke telefoonnummers hebben we het natuurlijk over nummers die je als betaalde of als gratis te bereiken telefoonnummer kunt aanbieden. Hierin zijn diverse mogelijkheden, namelijk:

  • Lokale telefoonnummer: Een telefoonnummer dat vooral herkenbaar is aan jouw locatie en wel zo makkelijk om mee te bellen binnen de regio
  • 0800 nummer: Een gratis en klantvriendelijke klantenservice telefoonnummer en dat levert veel waardevolle contactmomenten op.
  • 085 nummer: De vervanger van een lokale telefoonnummer waarbij je de uitstraling hebt, niet gebonden te zijn aan een specificieke plaats.
  • 0900 nummer: Toch meer exclusiviteit uitstralen? Dat kan met een betaalde klantenservice telefoonnummer, namelijk een 0900 nummer.

 

Bellen via internet biedt vele voordelen aan voor jou als ondernemer of bedrijf. Zo ben je flexibel en kun je zelf bepalen bellen en bereikbaar zijn wanneer jij dat wil. Bel tegen lage gesprekstarieven welke per seconde worden afgerekend. Is de oplossing volledig schaalbaar in het geval van groei of krimp van jouw bedrijf. Last but not least, biedt VoIP telefonie het voordeel datje gratis onderling belt en gemakkelijk kunt doorverbinden.

Op zoek naar de juiste oplossing voor jouw bedrijf? Pak de telefoon en neem contact op met dé zakelijke telefonie provider van Nederland. Contact opnemen kan via 088 – 773 25 87 of stuur een email naar info@speakup.nl.

https://www.speakup.nl/

Gerelateerde artikelen

De ZZP’er

Na regen komt zonneschijn

Het moment van het jaar voor de liefhebbers van Apple