Koraal wetenschap
Image default
Zorg

Zorgverzekering op maat afsluiten

Het afsluiten van een zorgverzekering die echt aansluit op wat jij nodig hebt, is niet eenvoudig. Veel zorgverzekeraars bieden standaard verzekeringen aan waarmee je weinig kanten op kunt. ZorgDirectwil zoveel mogelijk tegemoet komen aan jouw zorgbehoeften. Daarom kun je bij ons je zorgverzekering op maat afsluiten. Met vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen heb je bij ons een ruime keuze om de zorgverzekering af te sluiten waar je echt iets aan hebt. En blijkt dat je toch ineens meer zorg gebruikt dan je had voorzien? Dan kun je op elk moment in het jaar een verzekering met een hogere dekking afsluiten.

ZorgDirect tandartsverzekeringen

Vanuit de basisverzekering krijg je vanaf je 18de geen vergoeding meer van tandartskosten. Dus als je regelmatig bij de tandarts komt en niet alles zelf wil betalen, dan kun je het beste kiezen voor een tandartsverzekering. ZorgDirect tandartsverzekeringen zijn los af te sluiten, naast je basisverzekering. We bieden de keuze uit drie tandartsverzekeringen met elk een eigen dekking. Per kalenderjaar wordt een maximum bedrag vergoed. Aan de hand van de behandelingen die je denkt nodig te hebben, kun je de tandartsverzekering kiezen die het beste aansluit.

Vrije zorgkeuze

Kies jij graag zelf bij welke zorgaanbieder je behandeld wilt worden? Dan weet je zeker dat je goed zit bij ZorgDirect. Sinds het begin van 2018 werken wij niet meer met een naturapolis, maar met een restitutiepolis. Dit heeft als groot voordeel dat je helemaal zelf kunt bepalen naar welke behandelaar je toe wilt. Het maakt hierbij niet uit of wij een contract hebben afgesloten met de zorgaanbieder, zolang deze maar wel voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen. Wil je meer weten over wat deze vrije zorgkeuze inhoudt? Neem dan vandaag nog contact met ons op en stel je vraag!

 

https://www.zorgdirect.nl