Koraal wetenschap
Image default
Bedrijven

Acrylaat blokjes voor de presentatie van kostbare objecten

Waar acrylaat blokjes van zijn gemaakt

Acrylaat is een materiaal die uitermate gunstige eigenschappen heeft waardoor het o.a. als acrylaat blokjes wordt toegepast. Naast zijn lichtdoorlatenheid die nog beter is dan glas is het een materiaal die in ieder formaat kan worden bewerkt. Het materiaal is er zelfs in verschillende kleuren en weegt veel minder zwaar dan glas. Bovendien is het krasbestendig en niet breekbaar waardoor ook vaak de toepassing een stuk breder kan worden ingezet. Acrylaat wordt ook wel eens PMA of kunstglas genoemd en is op vele manieren verwerkt tot verschillende producten.

Waar acrylaat blokjes voor worden toegepast

Wanneer we kijken naar het acrylaat blokje dan zien we vooral dat deze wordt toegepast binnen musea en juweliers die hier kostbare objecten op presenteren. Omdat het blokje kristalhelder is geeft het een luxe uitstraling maar blijft het object ook neutraal waardoor het te tonen object alle aandacht krijgt. De formaten van deze blokjes zijn natuurlijk divers en kunnen op ieder gewenst formaat worden vervaardigd. Ook is het mogelijk om het materiaal te bedrukken of graveren. Hierdoor zien we ook dat acrylaat blokjes worden gebruikt als marketingmateriaal.

Waar je acrylaat blokjes kunt bestellen

Wanneer je acrylaat blokjes wilt bestellen dan zijn er verschillende bedrijven waar deze kunnen worden vervaardigd. Toch is het ook mogelijk om een acrylaat blok op maat te produceren en dit kan bij bijvoorbeeld de website van Vink Acrylaat. Je kunt hier de afmetingen opgeven en natuurlijk het aantal stuks dat je zou willen bestellen. Hierna zal u direct een offerte op maat ontvangen waarna een bestelling kan worden geplaatst. Omdat het productieproces van acrylaatblokjes bij Vink geoptimaliseerd is ontvangt u snel uw bestelling. Handig voor bedrijven en particulieren die hun acrylaat blokjes online willen bestellen met de beste kwaliteit.